Imunitate puternică- totul se reduce la echilibru

Dacă ar fi să exprimăm într-un singur cuvânt toate regulile pentru o viață sănătoasă, ajungem la cuvântul ”echilibru”. Iar pentru a avea un sistem imunitar puternic este de asemenea nevoie de echilibru. Cum ajungem la echilibru?

image

De fapt, niciodată nu ajungi acolo, atingerea echilibrului este un proces continuu. Sistemul nostru imunitar este ”armata” care apără organismul nostru împotriva atacatorilor externi, 24/7. Sistemul imunitar este responsabil și de homeostază, menținerea echilibrului.  

Cum ajutăm sistemul imunitar să rămână în echilibrueste necesar ca acesta să fie în formă pentru a reacționa la timp și pentru a proteja.

Cheia echilibrului este lupta pe mai multe fronturi

Cele mai importante sunt:

  • Echilibrarea răspunsului la stres (expunerea extinsă la hormonul de stres, cortizol, afectează negativ sistemul imunitar).
  • Echilibrarea microflorei (70% dintre celulele sistemului imunitar sunt concentrate la nivelul intestinelor și flora intestinală are o influență puternică asupra lor).
  • Echilibrarea nivelului zilnic de energie, a dispoziției pentru a putea lua decizile corecte (activitate mentală, fizică, alegeri alimentare sănătose, disciplină perseverență, etc.)

Ușor de spus, greu de făcut...mai ales când te confrunți cu situații haotice. Dar întotdeauna exisă un prim pas pe care poți să îl faci, iar cea mai bună alegere pentru un prim pas sunt produsele naturale, bazate pe ingrediente din plante, care pot fi de un real ajutor.

Core One – specialist în echilibru

Băutura Core One a fost dezvoltată din dorința de a crea un produs de calitate înaltă care să ofere tot ceea ce este necesar pentru menținerea echilibrului în doar un pahar de băutură pe zi.

Un amestec echilibrat de 13 vitamine esențiale, 9 culturi de probiotice, 2 minerale pentru creșterea imunității (zinc, seleniu), magneziu pentru relaxarea mușchilor, ginseng pentru eliminarea stresului, antioxidanți pentru protecția celulelor, L-theanina și cafeină pentru energie și colină pentru protecția ficatului.

Acest produs va regla răspunsul la stres, echilibra flora intestinală și nivelul de energie, în plus, va crește imunitatea.

Și asta nu e tot! Conține 5 ingrediente patentate de înaltă calitate, care au în spate cercetări științifice (Megaflora 9® Evo, VitaCholineTM, Ester-C®, VinOseedTM, Suntheanine®). În plus, extractul de plante este standardizat, ceea ce înseamnă că oferă cantitatea de nutrienți necesară pentru a oferi beneficii.

Iar veștile bune continua! Toate ingredientele sunt atent alese, în cantități care să ofere beneficiile așteptate. Și nu îți fă griji, cafeina din produs nu te va agita, acesta este prezentă într-o rație de 1:2 cu amino acidul L-theanina, recunoscut a fi cel responsabil cu ridicarea stării de spirit și relaxare,