Ingredientul care arde grăsimile

Cu siguranță ai auzit de  arzătoarele de grăsimi, se vorbește în toate mediile despre acestea. 

image

Carnitina este astăzi unul dintre cele mai populare suplimente alimentare, utilizat de către cei care doresc să ardă mai multă grăsime, de către sportivi,  cât și în prevenirea și tratarea unor afecțiuni.

Carnitina este un aminoacid care este sintetizat de corpul nostru la nivelul ficatului și al rinichilor. În alimente se regăsește în special în cele de origine animala (carne, lactate, pește).

Carnitina este foarte bine cunoscută ca fiind un arzător de grăsime și optimizator al metabolismului.  În combinație cu o activitate fizică regulată, carnitina ridică rata de ardere a grăsimilor. Acest lucru este benefic celor care doresc să slăbească, dar și celor care doresc să își sporească anduranța, carnitina contribuind la prelungirea rezistenței la efort.

Beneficiile carnitinei

  • Accelerează procesul de ardere al grăsimilor
  • Crește nivelul de energie
  • Îmbunătățește funcția creierului
  • Antioxidant

În medicină, carnitina este folosită datorită efectelor sale cardioprotectoare și datorită faptului că reduce nivelul de trigliceride și promovează creșterea nivelului de colesterol HDL ("bun").

Cercetările au arătat că obezitatea conduce la o deficiență de carnitină. În aceste cazuri suplimentarea cu carnitină s-a dovedit a fi benefică.

Slimmium BootBurn Activ este cel mai puternic arzător de grăsimi care funcționează chiar și fără activitate fizică, dar are un efect extraordinar în timpul antrenamentelor. Conține L-carnitină în formă 100% pură.