Ingredientul din bucătărie care arde grăsimile și accelerează slăbirea

Slăbitul poate fi o provocare cu atât de multe produse pe piață care promit rezultate. Dar există un condiment care blochează formarea grăsimilor, accelerează procesul de slăbire și reduce grăsimile abdominale.

image

Curcuma este utilizată de secole datorită efectelor benefice asupra sănătății, dar în ultimii ani popularitatea acesteia a explodat datoriă efectelor multiple și datorită faptului că oamenii caută din ce în ce mai mult soluții naturale care să răspundă la problemele lor.

Există studii care au arătat că curcumina – ingredientul activ din curcuma – are un efect remarcabil asupra slăbirii. Singura problemă este dacă e consumată doar ca și condiment nu este de ajuns.

Află cum curcuma te-ar putea ajuta să ai un corp mai subțire, și cum am făcut-o mai puternică astfel încât să acest vis să devină realitate.

Curcuma previne acumularea de grăsime și promovează reducerea abdomenului

Studiile au arătat că curcumina reglează activitățile metabolice în țesutul adipos alb, iar în acest mod se  previne acumularea de grăsime, mai ales în zona abdominală. De asemenea a fost dovedit că curcuma este un agent eficace care luptă împotriva sindromului metabolic și reduce nivelurile de colesteroe și trigliceride și glicemia.

Curcumina stimulează arderea grăsimilor

Principala funcție a țesutului gras maro este producția de căldură ca urmare a arderii zaharurilor și grăsimilor. Curcumina ajută la transformarea țesutului gras alb în țesut gras maro. Datorită acestui lucru organismul va arde mai multă grăsime acumulată și astfel se vor reduce depozitele de grăsime.

Curcuma este de asemenea renumită  că promovează slăbirea prin termogeneză, un proces metabolic care implică arderea caloriilor pentru producerea de energie.

Cum aș putea să beneficiez de efectele curcuminei 100%?

Curcuma poate fi consumată sub formă de condiment în diverse mâncăruri, dar curcumina sub formă simplă este extrem de greu de absorbit în corpul uman. Iar dacă nu ajunge în fluxul sanguin, este imposibil pentru corpul nostru să o utilizeze. Din fericire, am găsit soluția perfectă!

Am combinat curcuma cu  micela, un lichid purtător solubil în apă și grăsimi care ajută la distribuția curcuminei în fluxul sanguin. În acest fel am maximizat biodisponibilitatea curcuminei pentru a-i asigura cea mai bună absorbție.

Ce face din AVENOBO Curcuma unul dintre cele mai bune suplimente pe bază de curcumina de pe piață?

  • are de 185 ori mai bună biodisponibilitate comparativ cu alte produse
  • timp de retenție în organism mai bun
  • 1 capsulă din curcuma noastră echivalează 13 capsule de curcumină normală.

Produse pentru tine

CURCUMA
-50%
Preț special 129,00  RON Preț obișnuit 258,00  RON
Vezi produsul