Te confrunți cu kilogramele în plus fără să găsești cauza?

Ai schimbat dieta alimentară și nu vezi niciun rezultat? Faci exerciții fizice dar kilogramele în plus continuă să se agațe de tine? Atunci este timpul să schimbi strategia! Proabil că sursa problemelor tale se află în modul de funcționare al glandei tiroide.

image

Glanda tiroidă este situată în zona gâtului, ea are un rol vital în organism, fiind implicată în funcționarea fiecărei celule, țesut și organ. Acest lucru se datorează secreției de hormoni tiroidieni, care controlează metabolismul celular. Acest lucru permite fiecărei celule să își desfășoare funcția în mod corect.

Insuficiență tirodiană = metabolism lent = acumulare de kilograme în plus

Dacă hormonii tiroidieni nu sunt produși în cantități suficiente sunt afectate toate funcțiile corpului. Hipotiroidismul afectează în special femeile, consecința? Toate procesele din organsim sunt mai lente, printre care și metabolismul grăsimilor, al carbohidraților și al proteinelor, astfel apare creșterea în greutate, stările constante de oboseală, lipsa de energie și capacitatea de regenerare redusă.

În România 25% dintre femei  suferă de afecțiuni ale glandei tiroide

Afecțiunile tiroidale afectează 25% dintre femei, iar odată cu înaintarea în vârstă incidența acestora crește. Majoritatea afecțiunilor trec nediagnosticate, ceea ce duce la apariția de complicații. Acest lucru se datoreză faptului că uneori simptomatologia tiroidală este greu de detectat, fiind nevoie de efectuarea de investigații și diagnosticul specialistului.

Dacă simți că acumulezi kilogame în plus în ciuda faptului că alimentația este corectă ar trebui să mergi să consulți un medic endocrinolog. Alte simptome care sunt asociate cu disfuncțiile tiroidale sunt:

  • Intoleranța la frig
  • Piele uscată
  • Unghii casante
  • Căderea părului
  • Frunicături în mâini și picioare
  • Față pufoasă

Dacă ai vreunul dintre aceste simptome ar putea fi un indiciu că glanda tiroidă nu funcționează corect. Recent studiile și cercetările s-au axat pe tratamentele naturale ale afecțiunilor tiroidale și ameliorarea simptomelor. Primul produs 100% natural de pe piață care susține funcția glandei tiroide este TiroLux.

Cum te ajută TiroLux să slăbești?

TiroLux stimulează horomonii tiroidieni și protejează glanda tiroidă și ficatul. Ingredientele produsului sunt naturale, atent alese:  aminoacidul L-tirozina, magneziu din apă de mare, frunze de busuioc, alge brune de mare,fruct de Schisandra chinensis, rășină de Guggul.