E adevărat că mâncăm legume „goale”?

Știai că morcovii pe care îi mâncăm astăzi au cu 99% mai puțină vitamina A decât morcovii pe care îi mâncău bunicile noastre în 1948. Și nu e vorba doar de morcovi!

image

După ce Universitatea din Texas a publicat un studiu în 2004, conversațiile despre epuizarea solului au tot continuat, dar, din păcate, de mult timp, oamenii credeau că epuizarea pământului este doar un mit, o noutate falsă din acea perioadă.

În 2015, însă, un profesor în politică, management și știinte ale mediului din University of California a confirmat situația îngrijorătoare.

„De când oamenii au dezvoltat agricultura, am tot transformat planeta și am dezechilibrat ciclul natural de nutrienți al solului, scrie în lucrarea sa. „Deoarece schimbările au loc încet, adesea fiind nevoie de două-trei generații pentru a fi observate, oamenii nu sunt conștienți de transformarea geologică care are loc.”

Un studiu realizat în Australia, care a observat epuizarea solului și scăderea numărului de nutrienți din culturile noastre din 1948 până în 1991, a descoperit lucruri alarmante:

  • După 40 de ani morcovii au pierdut aproximativ 99% din vitamina A pe care o aveau în 1948

Alte legume de asemenea au pierdut o cantitate alarmantă de minerale valoroase:

  • 76% din cupru
  • 46% din calciu
  • 27% din fier
  • 24% din magneziu
  • 16% din potasiu

Legumele din ziua de azi își pierd atât de mult din valoarea lor nutritivă de neprețuit, încât nici măcar iubitorii de legume nu pot fi siguri că vor primi tot de ce au nevoie din dieta lor.

Lumea în care au trăit bunicile noastre nu a avut prea multe de oferit decât însăși natura neprețuită. Acum, după decenii de dezvoltare agricolă și epuizare a terenurilor, prevenirea este cea mai inteligentă alegere.

Dacă nu te-ai gândit niciodată să consumi multivitamine, poate acum ar trebui să începi.

Optarea în favoarea multivitaminelor în loc de suplimentele cu micronutrienți specifici este cea mai ușoară soluție, perfectă și pentru prevenirea deficiențelor specifice de nutrienți.

Băutură cu multivitamine Core One are mai multe de oferit

Core One este mult mai mult decât o băutură cu multivitamine obișnuită. Am adăugat și un amestec premium de probiotice vii, dar motivul pentru care oamenii îl iubesc atât de mult este că Core One conține, de asemenea, 50 mg de cafeină naturală și 100 mg de L-teanină.

Combinația dintre cafeină și L-teanină s-a dovedit că îmbunătățește vigilența, precizia, memoria, viteza și concentrarea.(1)

Acesta este alegerea perfectă pentru omul modern.