Acest mineral este cel mai benefic pentru relaxare

Simți că munca te epuizează? Te simți obosit, stresat, starea de spirit nu este dintre cele mai bune? Toate aceste simptome pot fi un semn al deficenței de vitamine și minerale.

image

Dieta contemporană este din ce în ce mai săracă în micronutrienții esențiali care asigură funcționarea normală a organismului. Uneori selecția celor mai bune produse alimentare, chair dacă este foarte bine planificată, poate eșua datorită stilului de viață agitat și rapid.
Este foarte important de știut că anumite vitamine, minerale sau nutrienți au absorbția direct influențată de alte elemente, care favorizează o biodisponibilitate mai mare.

Principala problemă a majorității vitaminelor și mineralelor de pe piață este că nu sunt absorbite corect și în totalitate de către organismul uman.

Știai că...

Magneziul este responsabil pentru peste 300 de reacții enzimatice și se regăsește în toate țesuturile, mai ales în oase, mușchi și creier?

Este un mineral extrem de important în procesul energetic care are loc în celule, stabilizează membrana celulară și contribuie la regenerarea mușchilor.

Uneori, este suficient să consumăm o singură capsulă de magneziu de bună calitate pentru a reduce unele afecțiuni precum: depresia, durerile musculare, durerile menstruale, crampele...

Foarte multe persoane suferă de lipsă de magneziu și nu știu

Nivelul de magneziu din organism poate fluctua, scăderea acestuia este favorizată de consumul excesiv de sare, cafea, băuturi carbogazoase, consum excesiv de alcool, consumul de antibiotice sau alte medicamente, menstruație intensă, stres prelungit sau diuretice. Problema cea mai mare este că magneziul se acumulează greu în organism și se elimină foarte ușor prin urinare și transpirație.

Ce este de făcut?

Dacă suferi de vreunul dintre simptomele care indică deficiență de magneziu atunci îți recomandăm:

  • Redu consumul de cafea, sare și alcool
  • Relaxează-te
  • Discută cu medicul tău dacă ești sub tratament medical
  • Consumă alimente bogate în magneziu precum: germeni de grău, migdale, hrișcă, mei, smochine, curmale, usturoi
  • Consumă suplimente alimentare naturale. Îți recomandăm pachetul Echilibru și stare de bine la birou- conține produse naturale cu rată de absorbție ridicată!