Mircea: "Am gasit un mod ușor de a slăbi"

Stilul de viață al lui Mircea s-a reflectat cel mai mult în kilogramele acumulate: când a decis că este momentul să slăbească cântărea 108 kilograme, cu 25 mai mult decât greutatea normală. După 1 lună și jumătate de consum a produselor Slimmium a pierdut 8 kilograme și 9 cm în talie*.

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

image

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Dacă putem descrie viața unui șofer de taxi cu un singur cuvânt, acela ar fi: dezordonată. Meseria de taximetrist este statică, uneori se lucrează și noaptea "nu știi niciodată pe cine vei întâlni", stres, mâncat neregulat, fast-food...

"Copil fiind am avut probleme cu greutatea, iar ca adult am continuat să cântăresc mai mult decât este normal", ne spune Mircea. A încercat și el multe diete, ca orice persoană care dorește să slăbească, dar în general kilogramele pierdute reveneau, chiar și multiplicate.

”M-am decis să folosesc produsele Slimmium deoarece am experiență bună cu produsele Sensilab”

Mircea ne mărturisește că de această dată este hotărât să-și atingă obiectivele pe care și le-a stabilit, și anume să atingă greutatea normală. S-a decis să utilizeze produsele Slimmium fără ezitare ”deoarece am experiență bună cu produsele Sensilab”.

”După o săptămână m-am simțit deja mai ușor și am avut mai multă energie"

El a observat primele schimbări încă din prima săptămână, în plus nivelul de energie era unul ridicat "fără a fi nevoie de băuturi energizante și mâcare fast-food".

Mircea a folosit 2 produse: WaterOut Strong și BootBurn Active Strong. Primul acționează ca un drenant natural și ajută la eliminarea excesului de apă din organism, după consum Mircea nu a mai fost balonat iar picioarele nu au mai fost umflate. Al doilea acționează ca un arzător puternic de grăsime, care, în același timp, ridică nivelul de energie. Marele avantaj este că funcționează și în stare de repaus, ceea ce este important pentru Mircea care își petrece multe ore în taxi. După doar 1 lună și jumătate de consum a produselor Slimmium a pierdut 8 kilograme și 9 cm în talie*

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Mircea este foarte mulțumit de efectul produselor Slimmium:"Mă simt mai bine, nu mai îmi e rușine când merg la sală!”

"Am gasit un mod ușor de a slăbi"

Rezultatele bune i-au dat impulsul necesar și confirmarea faptului că este pe calea cea bună și, mai presus de toate, i-au redat încrederea în sine. "Acum știu că pot face și mai mult. Odată ce începi să te simți bine, ți se pare aiurea să nu continui ceea ce faci”