Coșul este gol?
Putem presupune că este astfel pentru că nu ai văzut ultimele noastre oferte
Sensilab folosește cookies pentru paginile sale web, care nu stochează date cu caracter personal. Este posibil ca unele cookies să fie deja instalate. Prin continuarea utilizării paginilor noastre, ești de acord cu utilizarea de cookies.
Contactează-ne online sau sună la 0312295205
100% garanția satisfacției
Livrare gratuită peste 149 RON
Există o probabilitate mare că bunica ta și chiar bunica ei au folosit oțetul din cidru de mere la curățarea vaselor, uciderea bacteriilor, dezinfectare, tratarea ciupercii unghiilor, păduchi și chiar infecții ale urechilor. Dar au consumat-o și pentru că se credea că ajută să obții o talie mai subțire.
Dar în timpurile noastre? Oțetul din cidru de mere s-a dovedit că are numeroase beneficii cum ar fi reglarea nivelului de zahăr și insulină în sânge, ceea ce îl face un adaos zilnic excelent pentru persoanele cu diabet zaharat, pre-diabet și pentru toți cei care doresc să își mențină nivelul de zahăr din sânge sub control. (1)
Cine s-ar fi gândit că un produs alimentar atât de obișnuit ar putea avea efecte atât de ample asupra vieții noastre?
Surprinzător, da, și acest lucru chiar a fost dovedit de numeroase studii.
Totuși, problema este că toate aceste avantaje deosebite te-ar impune să consumi zilnic cel puțin 2 linguri de oțet din cidru de mere. Problema nu constă doar în gust, consumul direct al oțetului din cidru de mere ți-ar putea dăuna dinților și chiar gâtului.
Dacă nu poți slăbi, oricât de mult ai încerca, sunt șanse ca toxinele acumulate în corpul tău să-ți blocheze progresul.
Unul dintre motivele principale pentru care se întâmplă acest lucru este că corpul încearcă să scape de toxine depozitându-le în țesutul adipos.
Aici vine CiderCleanse EXTREME în ajutor.
Tot de ce ai nevoie este 1 capsulă după fiecare din cele două mese principale.
Surse:
1. S Johnston, Carol & M Kim, Cindy & J Buller, Amanda. (2004). Vinegar Improves Insulin Sensitivity to a High-Carbohydrate Meal in Subjects With Insulin Resistance or Type 2 Diabetes. Diabetes care. 27. 281-2. 10.2337/diacare.27.1.281.
2. Ostman, Elin & Granfeldt, Yvonne & Persson, L & Björck, I. (2005). Vinegar supplementation lowers glucose and insulin responses and increases satiety after a bread meal in healthy subjects. European journal of clinical nutrition. 59. 983-8. 10.1038/sj.ejcn.1602197.
3. Frost G, Sleeth ML, Sahuri-Arisoylu M, et al. The short-chain fatty acid acetate reduces appetite via a central homeostatic mechanism. Nat Commun. 2014;5:3611. Published 2014 Apr 29. doi:10.1038/ncomms4611
4. Johnston C, S, Steplewska I, Long C, A, Harris L, N, Ryals R, H: Examination of the Antiglycemic Properties of Vinegar in Healthy Adults. Ann Nutr Metab 2010;56:74-79. doi: 10.1159/000272133
5. Kondo, Tomoo & Kishi, Mikiya & Fushimi, Takashi & Ugajin, Shinobu & Kaga, Takayuki. (2009). Vinegar Intake Reduces Body Weight, Body Fat Mass, and Serum Triglyceride Levels in Obese Japanese Subjects. Bioscience, biotechnology, and biochemistry. 73. 1837-43. 10.1271/bbb.90231.