Când prietena mea mi-a povestit despre ciudatul ei ritual de dimineață, am crezut că e nebună. Câteva săptămâni mai târziu, am slăbit 10 kilograme, am învins oboseala și mi-am redobândit viața - la 45 de ani.

image

Probabil că majoritatea dintre noi am trecut prin așa ceva:

Era luni dimineața, m-am ridicat din pat și mă simțeam mai epuizată ca niciodată. 

M-am privit în oglindă și NU mi-a plăcut ceea ce am văzut. O femeie supraponderală de 45 de ani, marcată de vârstă și oboseală, cu părul fragil și cu depuneri de grăsime pe abdomen, talie și coapse

"Ce-am făcut de am ajuns să arăt așa!", m-am gândit. 

Nu numai că eram vizibil supraponderală, dar eram și epuizată fără motiv. Când am ajuns la vârsta de 40 de ani, am simțit ca și cum tot corpul mă abandona. 

Toate problemele mele - excesul de greutate, oboseala, ceața cerebrală, dificultatea de a mă relaxa - au apărut deodată, ca și cum toate conspirau împotriva mea. În acea dimineață m-am simțit atât de confuză din punct de vedere emoțional și fizic, încât mi-am dorit să mă întorc la vârsta de douăzeci de ani, când totul era simplu.

image

Bună ziua! Mă numesc Petra Kohler, am 45 de ani, iar în acest articol vreau să vă povestesc despre cum o constatare dureroasă m-a determinat să slăbesc mai mult de 10 kilograme în câteva săptămâni, fără diete drastice sau exerciții fizice intensive. 

Ani de zile am încercat diete inutile pentru a-mi reduce greutatea și a-mi îmbunătăți sănătatea. Dar apoi am făcut o descoperire ciudată care m-a transformat într-o femeie complet diferită.

Am descoperit că aproape toate problemele mele de sănătate - ceață cerebrală, creștere în greutate, oboseală constantă - pentru a numi doar câteva - se datorau unui dezechilibru hormonal. S-ar putea să fiți surprinși, așa cum am fost și eu, să aflați că dezechilibrul hormonal este o problemă frecventă în secolul XXI, deloc de neglijat.

Din fericire, am descoperit o modalitate simplă de a stimula acest mic instrument. Bineînțeles, am fost foarte sceptică prima dată când am auzit despre acest sfat de sănătate, la urma urmei, încercasem deja atâtea lucruri fără succes.

Dar după ce l-am folosit în fiecare zi timp de câteva săptămâni, am văzut o creștere semnificativă a energiei și am slăbit mai bine de 10* kilograme. Pot spune cu mândrie și satisfacție că acum sunt mai plină de viață, mai puternică și mai concentrată decât am fost vreodată în ultimii ani.

Pentru că a funcționat atât de bine pentru mine, cred că poate ajuta și alte femei care se simt supraponderale, epuizate și demotivate în mod constant. Poate că ceea ce urmează să spun nu este potrivit pentru tine, dar, crede-mă, merită cu siguranță să acorzi atenție.

Ziua în care mi-am dat seama că TREBUIA să-mi readuc viața pe drumul cel bun.

image

M-aș descrie ca fiind o femeie normală. Am un serviciu bun, un soț grozav și două fiice pe care le iubesc mai mult decât orice pe lume. Nu-mi lipsește nimic pentru a fi fericită.

Dar, din când în când, aud această voce interioară care îmi spune că sunt prea grasă, prea leneșă și că nu sunt suficient de sănătoasă. Nu-mi place această voce, dar în același timp știu că spune adevărul.

Până la treizeci de ani am fost mereu în formă maximă: abdomen plat, piele frumoasă, energie debordantă - și fără prea mult efort. 

După nașterea celei de-a doua fiice, Emilia, situația s-a schimbat. Dintr-o dată, depozitele de grăsime au început să se acumuleze pe tot corpul meu. Am început să mă îngraș, în special la nivelul șoldurilor, al coapselor și al feselor, și nu puteam scăpa de excesul de grăsime, oricât de mult aș fi încercat. 

Mi-am pierdut energia. De când mă trezeam și până la culcare mă simțeam complet epuizată. Singurul lucru care mă ținea trează erau nenumăratele cești de cafea, pe care mi le turnam în fiecare zi ca un om însetat. 

Mă simțeam prinsă într-un cerc vicios de îngrășare, lenevie și epuizare. Faptul că eram supraponderală și lipsită de energie m-a întristat, ceea ce m-a determinat să mănânc mai multe alimente nepotrivite, ceea ce a dus la îngrășare și la oboseală și mai mare. Uneori, am reușit să rămân optimistă, privind partea bună a vieții: pasiunea mea pentru natură și grădinărit și familia mea frumoasă. 

Când m-am trezit în acea dimineață de luni să merg la serviciu, tot ce am văzut în oglindă a fost aceasta: o femeie grasă, epuizată, cu 10 kilograme în plus, cu pielea și părul terne și cu o lipsă totală de voință. 

În acea zi am decis că mi-a fost de ajuns. Trebuia să fac ceva pentru a-mi schimba viața.

De ce majoritatea metodelor de slăbit sunt ineficiente: adevărul trist pe care îl ascund brandurile dedicate dietelor

image

Internetul este inundat de produse pentru slăbit "miraculoase".

Aceste produse promit că putem slăbi 25 de kilograme într-o săptămână și că putem mânca preparate delicioase în fiecare zi, fără a fi nevoie să mergem la sală. 

Inutil să mai spunem că majoritatea acestor remedii nu funcționează. Eu sunt una dintre victimele acestor minciuni grosolane. Pentru a slăbi și a-mi îmbunătăți sănătatea, am încercat zeci din aceste metode promovate. 

Am încercat dieta ketogenică, dieta săracă în carbohidrați, dieta fără carbohidrați, Dukan, Atkins și multe altele. Am început să sar peste mese și să folosesc postul intermitent pentru a-mi reduce aportul caloric. Am băut shake-uri și litri de ceai verde.

Dar de fiecare dată a fost la fel: am slăbit câteva kilograme în două-trei săptămâni, pentru ca în săptămânile următoare să mă îngraș din nou. Faimosul efect yo-yo, pe care probabil că toată lumea l-a experimentat.

Marea problemă cu aceste metode de slăbit este că nu sunt făcute pentru a fi urmate pe o perioadă lungă de timp. 

După un timp, organismul se satură de restricțiile alimentare drastice și reacționează cu pofte și este imposibil să le reziste.

După câteva săptămâni de dietă strictă, am simțit nevoia să mă reped la mâncăruri grase precum o femeie sălbatică. Mai rău, aveam grețuri, eram obosită, aveam dureri de cap și mă simțeam total nefericită.

Desigur, unele produse pot ajuta la pierderea câtorva kilograme. Dar aceasta nu înseamnă că vei fi slabă, sănătoasă și fericită.

Ce rost are să slăbești 15 kilograme dacă ești slab și deprimat în acest proces? Nu are niciun sens. 

Într-o zi îi spuneam unei prietene pe care am cunoscut-o la yoga cât de frustrată eram și am aflat ceva foarte ciudat.

Ceva care s-a dovedit a fi un remediu pentru a-mi îmbunătăți sănătatea. Ceea ce urmează să vă spun pare ciudat la început - așa m-am simțit și eu.

Am descoperit că aproape toate problemele mele de sănătate erau legate de dominanța estrogenică.

image

Amica mea de la yoga mi-a explicat că, nu cu mult timp în urmă, și ea se simțea constant obosită, epuizată și prea grasă. Am întrebat-o: "Cum ai ieșit din acest cerc vicios?" 

Ea a răspuns: 

"După ce m-am documentat singură, mintea mea era plină de informații, așa că am decis să merg la un nutriționist.  

Am discutat în detaliu despre simptomele mele - creștere în greutate, balonare, probleme de somn și oboseală - și mi-a explicat că aveam ceea ce experții numesc dominanță estrogenică."

Când a spus asta, am ridicat din sprâncene.

"Știu că sună ciudat, dar când înțelegi cum funcționează hormonii, înțelegi de ce apar simultan toate aceste probleme... 

Mi-a explicat că hormonii acționează ca niște mesageri în organism, transmițând celulelor noastre ce au de făcut. Deci, îți poți imagina - dacă hormonii sunt complet dezechilibrați, lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui."

Nu auzisem niciodată de o "dominanță estrogenică". Știu că aș fi putut face mai mult pentru a duce o viață mai sănătoasă, dar totuși... Nu înțelegeam cum un lucru atât de mic precum hormonii poate avea un impact atât de mare asupra sănătății noastre. Prietena mea m-a liniștit spunându-mi că dominanța estrogenică nu este singura tulburare hormonală care există și că multe dintre ele sunt cauzate de factori externi, cum ar fi poluarea, substanțele chimice, microplasticele, etc.

Dorind însă să aflu mai multe, am întrebat-o cum a rezolvat problema. 

"Aceasta este exact întrebarea pe care i-am pus-o nutriționistului meu. Mi-a spus că soluția pentru a avea un nivel echilibrat de estrogen este de a elimina excesul de estrogen și pentru a face acest lucru trebuie sprijinit ficatul și intestinul, 2 organe esențiale responsabile de detoxifiere." 

O modalitate eficientă de a face acest lucru este utilizarea unor ingrediente cum sunt chlorella, rozmarin, melisă și alge marine brune, care stimulează detoxifierea ficatului și a intestinelor și favorizează reducerea estrogenului.

Ea a continuat să explice cum a reușit să își echilibreze nivelul de estrogen cu o formulă pe bază de plante recomandată de nutriționistul ei. 

image

„Vrei să-mi spui că problemele mele pot fi rezolvate prin prin integrarea acestor ingrediente în dieta mea?", am întrebat cu scepticism.

"Ei bine, nu e chiar atât de simplu...", a spus ea.

"Ceaiul de melisă sau condimentele din rozmarin de pe grătarul de duminică nu vor fi de ajuns. Nutriționistul meu mi-a recomandat un produs unic numit EstroLux.Formula sa este special concepută pentru a bloca, dezactiva și expulza excesul de estrogen. În plus, menține o stare de spirit pozitivă și îmbunătățește concentrarea, ajută la slăbire și facilitează relaxarea și un somn mai bun

"Am luat în fiecare dimineață timp de 3 luni și niciodată nu am ars grăsimea atât de repede sau m-am simțit atât de bine. Am mai multă energie și concentrarea mea s-a îmbunătățit. În general, simt că am un corp mai sănătos și mai tonifiat. Și, după cum se vede, are un impact imens asupra stării mele de spirit!" 

Când mi-a spus acest lucru, am fost curioasă să aflu mai multe. Știu că prietena mea s-a luptat foarte mult înainte de a se "pune în formă" și dacă a funcționat pentru ea, poate funcționa și pentru mine. 

M-am uitat pe site-ul Sensilab, producătorul care a dezvoltat formula EstroLux și am găsit recenzii remarcabileși milioane de clienți mulțumiți

Acum, cu siguranță nu a fost prima dată când am testat un astfel de produs, dar am decis să îl încerc oricum, pur și simplu din curiozitate. Produsul oferă și o garanție de returnare a banilor, așa că m-am gândit: dacă nu funcționează, îmi voi primi banii înapoi. 

Prietena mea mi-a explicat că, pentru un rezultat bun, este recomandabil să iau EstroLux timp de trei luni. Am ales opțiunea lor de abonament, care oferă livrarea regulată a EstroLux cu o reducere suplimentară de 20%. Am primit produsul după câteva zile.

Am început să iau 1 capsulă de două ori pe zi și trebuie să spun că rezultatele m-au surprins în mod plăcut.

Pot spune cu convingere că mi-am redescoperit viața datorită acestei formule.

Așadar, care este părerea mea despre acest produs? 

image

Voi fi sinceră: nu s-au întâmplat prea multe în primele zile. Nu am observat niciun efect deosebit. Dar, după o săptămână, am început să văd o diferență reală. 

În primul rând, am observat că eram mult mai relaxată și cu o dispoziție mai bună decât înainte. Chiar și fără cafea, eram mult mai puțin obosită decât de obicei, iar productivitatea mea la serviciu a crescut simțitor. 

Dar după ce am luat aceste capsule, aș spune că am avut un nivel bun de energie în cea mai mare parte a timpului. Al doilea lucru pe care l-am observat a fost că pofta mea de junk food aproape a dispărut. 

Diminuarea senzației de foame m-a ajutat enorm să am mult mai multe mese sănătoase și echilibrate și să renunț la lucrurile nesănătoase.

După câteva luni, datorită stilului meu de viață mai sănătos și a motivației, am slăbit aproape fără să observ. Totodată, am observat că pielea mea arăta mai bine și că părul meu era mai sănătos.

Pe măsură ce mă simțeam mai bine în general, mi-a fost mult mai ușor să încep să am grijă de mine, hrănindu-mă sănătos și echilibrat aproape în fiecare zi. 

După câteva luni, am slăbit foarte mult fără să-mi dau seama, datorită stilului de viață mai sănătos și a motivației pe care am găsit-o. Am observat chiar că și pielea mea are un aspect îmbunătățit. 

În concluzie, pot spune în mod obiectiv că această formulă naturală m-a ajutat foarte mult, pentru că, de când o iau în fiecare dimineață, simt cămi-am recâștigat viața.

Acum, nu mă înțelegeți greșit: aceasta nu este o formulă miraculoasă, pentru că are nevoie de ceva timp pentru a funcționa. Dar dacă te confrunți cu probleme de greutate, de relaxare și concentrare, recomand să încerci această formulă. 

Poate părea neimportant, dar uneori un mic obicei ca acesta poate face o mare diferență în ceea ce privește bunăstarea și viața noastră. Pentru mine a fost așa și sper că și pentru tine. 

Cu drag,

Petra

*Anunț important: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Este important menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-55%
Preț special 90,00  RON Preț obișnuit 198,90  RON
Vezi produsul
ECHILIBRU HORMONAL
-50%
Preț special 59,99  RON Preț obișnuit 118,99  RON As low as 53,99  RON
Vezi produsul