Pavlina: "Am slăbit și mă simt mai bine - port un număr mai mic!"

Pavlina are 53 de ani și un job sedentar în spatele tejghelei. Când era mai tânără, era mulțumită de corpul ei. "Aveam o siluetă zveltă, dar, pe măsură ce am îmbătrânit, m-am îngrășat cu 1 kg în fiecare an, timp de 20 de ani." A aflat că avea o tiroidă leneșă.

image

Tiroida leneșă - vinovatul invizibil din spatele creșterii în greutate

Atunci când tiroida este leneșă, începi încet să te îngrași și nivelul de energie scade. Și cel mai rău dintre toate... crește dorința ta de a mânca.

Pavlina s-a îngrășat 20 de kilograme în 20 de ani. "Aveam mult mai multă încredere în mine, mă simțeam mult mai bine, eram flexibilă, aveam o dispoziție mai bună." Dar, odată cu trecerea timpului, acest lucru s-a schimbat. "Mă simțeam leneșă, obosită, balonată, digestia mea a încetinit", spune ea. Pavlina a reușit să piardă cu succes excesul de greutate de care se chinuia să scape. Ea se simte mai bine în propriul corp și și-a recăpătat încrederea în sine. Vreți să știi cum a reușit? Citește mai departe.

"Am descoperit Glandline ThyroLux și am fost încântată!"

Căutând o soluție la problemele ei, a găsit Glandline pe internet. "Căutam produse naturale pentru a-mi echilibra tiroida. Am descoperit Glandline ThyroLux și am fost încântată! Am fost impresionată de ingredientele sale. Nu conține hormoni și ajută în cazul unei tiroide leneșe. Produsul perfect!"

Ești gata să-ți transformi viața așa cum a făcut-o Pavlina?

 

Încearcă Glandline ThyroLux și nu va mai fi niciodată la fel!

Glandline ThyroLux se mândrește cu o acțiune 4 în 1 care va echilibra hormonii tiroidieni, te va ajuta să slăbești, îți va îmbunătăți concentrarea și îți va fortifica părul și pielea. Te poți aștepta la creșterea nivelului de energie; ThyroLux îți va accelera, de asemenea, digestia și îți va stimula metabolismul.

"Am slăbit și părul meu este mai gros!"

"Am început să observ schimbări după prima lună", ne spune Pavlina. "Starea mea de spirit s-a îmbunătățit pentru că am slăbit, iar părul meu este mai gros. Am scăpat de excesul de apă și nu mă mai simt balonată și umflată. Nu mai am bărbie dublă!".

Atunci când glanda tiroidă este leneșă, fiecare proces din organism este încetinit. Acest lucru include digestia și arderea grăsimilor, ceea ce înseamnă că este foarte probabil să te îngrași. Glandline ThyroLux te va ajuta să te ocupi de toate problemele majore cu care te-ai putea confrunta din cauza unei tiroide leneșe.

" Port o mărime mai mică!"

Acum folosește Glandline ThyroLux de 3 luni. "Nu mai am fața, corpul sau picioarele umflate, iar digestia mea s-a îmbunătățit." Ea a adoptat și un stil de viață mai sănătos. "Mi-am îmbunătățit dieta - mai multe fructe și legume. Am început să-mi scot câinii la plimbare - am mai multă energie și fac mai multă mișcare. Am slăbit și mă simt mai bine - port un număr mai mic! Nu mai am poftă de dulciuri și toate obiceiurile mele proaste au dispărut. Mă simt fericită!"

Spune adio oboselii constante, lipsei de concentrare și creșterii în greutate! Începe să trăiești din plin cu ThyroLux!

 

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.