Nu poți să zici NU desertului?

Ești unul dintre cei care, după o masă abundentă, găsesc întotdeauna loc și pentru desert? Și într-o oră mai poți și înghețată? Ți se întâmplă asta în fiecare zi?

image

Dacă ți se întâmplă așa, crede-ne, nu ești singurul! Pentru mulți dintre noi, nici nu ne trece prin minte că putem supraviețui o zi fără ceva dulce. Îngrijorarea apare numai atunci când ne simțim rău și consecințele sunt vizibile pe corpul nostru.

Când ești prins într-un cerc vicios, nu poți ieși ușor din el

Si efectele se cam văd: cordon de grăsime în jurul buricului, fața roșie, pantalonii preferați în care nu mai încapi, să nu mai vorbim de hainele din sezonul trecut...

Știi că nu mai merge mult așa... dar apoi cumperi niște bomboane  la automatul de la birou, pentru că ai o mare poftă de zahăr și abia aștepți ziua de naștere a mătușii ca să mănânci cel mai bun tort de ciocolată. Ești prins în cerc?

Există o soluție?

Dacă ești în stadiul în care te-ai hotărât să întrerupi acest mod de viață, atunci felicitări, te îndrepți spre calea cea bună!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să scoți din dieta carbohidrați simpli cu indice glicemic ridicat (făina albă și zahărul alb sunt primele pe listă). Carbohidrații simpli sunt descompuși rapid, intră în sânge și provoacă fluctuații ridicate ale zahărului din sânge.

Crezi că e imposibil? Încearcă Diabetyn.

O echipă de profesioniști care se ocupă zilnic de efectele consumului excesiv de zahăr au creat pentru tine Diabetyn, un produs care ajută în mod eficient reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Dibetyn va fi noul tău aliat

Diabetyn este un produs care te va ajuta să:

inhibi pofta constantă de dulce și

să împiedici fluctuația nivelului de zahăr în cazurile în care consumi produse îndulcite.

Cum acționează Diabetyn?

Mecanismele biologice din corpul nostru sunt construite în așa fel încât zahărul este absorbit ”sub stricta supraveghere” a insulinei. Cu toate acestea, un aport ridicat de zahăr poate deregla acest mecanism, moment când apar:

• lipsa de energie,

• oboseală,

• stare de rău,

• creșterea apetitului,

• apetit crescut pentru alimente dulci.

Diabetinul ajută la menținerea zahărului din sânge la intervale regulate și previne fluctuațiile după ce ai consumarea alimentelor dulci.

De asemenea, te va ajuta să faci față problemelor din trecut și să te protejezi împotriva unui posibil diabet zaharat. Dulciurile nu o să-ți strice numai silueta ci si sanatatea.

Asa că ai grija să iei Dibetyn înainte de a fi prea tarziu!