Cum să-ți pregătești ficatul pentru sărbători

Numeri zilele până la Crăciun? Odată cu cinele de familie și întâlnirile cu prietenii, suprasolicităm și ficatul nostru. Citește mai departe pentru a afla cum îl poți pregăti pentru atacul meselor copioase, alcoolului și stresului general specific sezonului de sărbători, astfel încât să poată elimina toxinele și să devină mai puternic.

image

Bea multă apă și limitează consumul de alcool

Hidratează-te. Apa ajută la eliminarea deșeurilor din corp, motiv pentru care este atât de crucială pentru o detoxifiere cu succes. Și încearcă să consumi mai puțin alcool. Peste 90% din acesta este metabolizat în ficat, deaceea eliminarea toxinelor asociate cu consumul de alcool este o povară grea pentru ficat.

Menține o dietă sănătoasă

Evită grăsimile nesănătoase, zaharurile, alimentele procesate și proteinele animale. În schimb, optează pentru alimente bogate în nutrienți, fibre și antioxidanți, cum ar fi legumele și verdețurile. Uită de mâncărurile copioase din carne și produsele lactate - înlocuiește-le cu proteine vegetale în toate formele posibile. Alimentele bogate în potasiu s-au dovedit a fi o sursă excelentă de minerale esențiale și electroliți care susțin detoxifierea ficatului, deci încearcă să adaugi și asemenea produse în alimentația ta.Unele opțiuni excelente sunt avocado, spanacul, ciupercile, dovleceii, cartofii dulci, bananele și apa de nucă de cocos. Mmmm, delicios!

Relaxează-te și fii activ

Învață să gestionezi și să reduci stresul din viața ta pentru a-i reduce și efectul asupra ficatului. Află ce te poate ajuta să te relaxezi și fă-o. Înscrie-te la yoga, ia lecții de dans, meditează.

O altă modalitate bună de a-ți elibera mintea este activitatea fizică. Acesta nu numai că funcționează ca factor de eliminare a stresului, dar îți îmbunătățește circulația, promovând detoxifierea organismului.

Ajută-ți ficatul

Pentru un impuls suplimentar în direcția potrivită, susține detoxifierea organismului cu Hepafar pachet complet.

Hepafar pachet complet te va ajuta să-ți pregătești ficatul pentru sezonul sărbătorilor prin:

  • curățarea ficatului și eliminarea eficientă a toxinelor din ficat și corp
  • regenerarea celulelor hepatice și optimizarea funcției acestora
  • fortificarea ficatului, astfel încât să poată face față mai eficient toxinelor

Întrucât conține o formă patentată de extract de armurariu care este de 10 ori mai puternic decât în produsele similare, asigură o detoxifiere hepatică eficientă care îți va revitaliza corpul din interior. Cu o detoxifiere profundă ca aceasta, îi oferi ficatului șansa de a se regenera și de a se pregăti pentru sărbătorile de iarnă.

Schimbarea Ninei a fost evidentă

„După o lună de Hepafar, mă simt deja incredibil de bine! Mi-am redus circumferința șoldurilor și a taliei, iar schimbarea este absolut vizibilă. În sfârșit am pierdut câteva kilograme și pantalonii mei au devenit largi.

Nivelul colesterolului a scăzut atât de mult încât nu mai este necesar să iau pastille. Dar consider că cea mai mare schimbare observată este în starea mea, pentru că explodez de energie și nu mai simt nevoia de odihnă după serviciu.”

- Nina K. Č.

image

Obține rezultatele Ninei și pregătește-ți corpul pentru mesele tale preferate cu Hepafar

Produse pentru tine