Cum să previi îngrășarea în timpul sărbătorilor

Sărbătorile de iarnă, cea mai frumasă perioadă din an. Sau nu? Toate petrecerile din această perioadă, fie ca sunt cele de la serviciu, cinele în familie sau întâlnirile cu prietenii- toate au în comun acea magie specifică acestei perioade, dar mai au un lucru în comun: hrană nesănătoasă.

image

Deja simți că talia ți se îngroașă? Acum poți să rămâi în formă chiar dacă vei mâncă acea prăjitură care îți place. Bucură-te de sărbători fără a pune câteva kilograme în plus, nu trebuie decât să respecți aceste câteva reguli de aur.

1#  Fă mișcare

Între mesele delicioase, uitatul la TV și petrecerea momentelor frumoase cu familia și prietenii, este foarte ușor să intri ”hibernare”. Asigură-te că nu vei sta doar pe scaun sau canapea, întinde-te și fă o plimbare scurtă prin casă la fiecare 30- 60 minute. Acest lucru îți va îmbunătăți circulația și va menține metabolismul activ, în acest fel poți arde caloriile fără să faci mare lucru.

2# Mânăncă înainte să mergi în vizite

În acest fel nu vei simți nevoia să începi să mânânci de înadată ce vei ajunge la prietenii tăi. Săritul meselor nu e niciodată o idee bună – deoarece atacurile de foame vor lovi și atunci vei avea tendința să te alimentezi mai mult decât e necesar.

3# Mănâncă mai puțin și mai des

Pentru a evita mâncatul în exces, se recomandă consumarea mai multor mese mici de-alungul întregii zile. În acest mod vei reuși să menții nivelul de zahăr din sânge în limitele normale, fapt ce va influența alegerile alimentare, iar ca urmare vei reuși să slăbești mai rapid

4# Bea multă apă și redu consumul de alcool

Asigură-te că ești întotdeauna hidratată. Setea poate fi ușor confundată cu foamea, uneori avem senzația că ne e foame, dar de fapt corpul are nevoie de apă. Asigură-te că bei apă de-alungul întregii zile, mai ales înainte de mesele principale. Un pahar sau de două de apă înainte de masa de prânz va reduce considerabil numărul de calorii consumate. Evită de asemenea consumul excesiv de alcool.

5# Întotdeauna planifică

Dacă găzduiești tu masa festivă alege un meniu sănătos de la bun început. Dacă nu, încearcă să alegi felurile de mâncare care se potrivesc cu țelurile tale.

Combină cele 5 sfaturi cu un produs de top care stimulează metabolismul, și ce poate fi mai bun decât -AdipoSlim XXL

  • Inhibă apetitul,
  • Arde caloriile, și
  • Le transformă în energie și nu grăsime.

Rezultate maxime, efort minim. Este cel mai bun cadou pentru noul an! Îl poți cumpăra aici: