Probioticele întăresc sistemul imunitar

Se spune că sănătatea vine din intestin și chiar dacă pare ciudat, este adevărat! Răspunsul imun depinde și de sănătatea sistemului gastro-intestinal și de aceea ar trebui să ne ocupăm de el... Dacă nu știi cum să o faci, nu-ți face griji pentru că vei afla în acest articol!

image

Ce sunt probioticele

Probioticele nu sunt altceva decât microorganisme vii care, în cantitatea potrivită, aduc beneficii organismului gazdă, în acest caz oamenii.

Știai că intestinul este colonizat de miliarde de microorganisme, în mare parte bacterii, cântărind aproximativ 1,5 kg, fără de care nu am putea trăi?

Tulpinile bacteriene cu efecte pozitive asupra echilibrului florei intestinale și, prin urmare, asupra sănătății noastre generale se numesc probiotice sau fermenți lactici.

Probioticele, de ce sunt atât de importante

Probioticele sunt importante deoarece împiedică înmulțirea bacteriilor rele din intestin și fac acest lucru prin susținerea funcționalității naturale a altor bacterii și prin hrănirea și echilibrarea florei intestinale.

Imaginează-ți flora intestinală (adică toate bacteriile) ca o populație mare care trăiește în armonie și echilibru. Digestia funcționează bine, toți nutrienții introduși cu dieta sunt asimilați și mâncarea este digerată rapid...Dar asta nu e tot.

Mai multe studii arată că intestinul este de fapt implicat în nenumărate procese ale corpului, cum ar fi producerea de enzime, hormoni și vitamine și apărarea imună.

Pe scurt, asigură bunăstarea întregului corp!

Cu toate acestea, acest echilibru poate fi ușor întrerupt. Se poate întâmpla din cauza unei diete proaste, a antibioticelor sau expunerii la viruși și agenți patogeni.

Când acest echilibru se pierde, digestia nu mai funcționează corect, substanțele nutritive importante nu se absorb, metabolismul încetinește și în timpul tranzitului în intestin bacteriile și deșeurile încep să se înmulțească și, prin urmare, toate procesele corpului, printre care și apărarea imună, sunt slăbite.

Probioticele sunt esențiale pentru o sănătate de fier

Pentru a menține echilibrul intact și o floră intestinală puternică, avem nevoie de probiotice, deoarece doar ele sunt capabile să ofere un sprijin adecvat intestinului. Acest lucru este important mai ales iarna, când suntem cel mai expuși la viruși, dacă suferim de tulburări intestinale recurente, dacă nu ne simțim bine sau dacă am luat antibiotice.

Știai că există multe culturi de probiotice? Cu siguranță ai auzit despre Lactobacillus, care este unul dintre cele mai cunoscute, dar mai sunt multe!

În plus, fiecare probiotic are utilitatea sa în susținerea intestinului și a întregului corp, dar cu atât de multe este cu adevărat dificil să le poți integra pe toate în același timp doar prin dietă.

Din acest motiv Avenobo a creat un produs care conține mixul perfect: Megaflora 9 Evo!

Acestea sunt 9 culturi diferite de probiotice care au grijă de toate și în același timp întăreasc intestinul și sistemul imunitar!

CORE ONE - Mix de multivitamine îmbogățit cu probiotice

Dar acest produs nu conține doar fermenți lactici! Prin adăugarea vitaminelor C, D, B6, B9 (acid folic), B12, A și E, mineralelor esențiale, zinc și seleniu, Core One are grijă de sănătate la maxim.

Oferind organismului un amestec puternic de vitamine și minerale esențiale, probiotice și antioxidanți, Core One oferă sistemului imunitar puterea de care are nevoie pentru a combate virusurile și bacteriile cât mai eficient posibil.

Încearcă astăzi Core One într-o super ofertă și obține o sănătate de fier cu 13 vitamine esențiale și 3 minerale, probiotice, antioxidanți, stimulenți energetici, nootropici și un adaptogen, totul într-o singură băutură energizantă cu aromă de lămâie.