Este timpul să spui definitiv adio problemelor de prostată și urinare!

Experții au făcut o descoperire revoluționară: există, în sfârșit, soluția mult așteptată pentru problemele de prostată!

Statisticile** sunt impresionante - aproximativ 50*% din bărbații cu vârste cuprinse între 50 și 61 de ani și până la 90*% din bărbații de peste 80 de aniau prostata mărită! Prostata este o glandă sexuală mică aparținând sistemului reproducător masculin. Este situată sub vezica urinară și înconjoară o parte din uretră. Mărirea prostatei este un proces care apare în mod natural odată cu vârsta.  

image

Pe lângă vârsta înaintată, cei mai comuni factori de mărire a prostatei sunt genetica, o dietă dezechilibrată, consumul excesiv de alcool (în special bere), excesul de greutate, lipsa de mișcare, fumatul etc.  

O prostată mărită exercită presiune asupra uretrei și cauzează probleme la urinare. O examinare mai atentă arată că cele mai multe probleme includ: 

  • senzația de urinare (incapacitatea de a întârzia urinarea),
  • frecvența urinării (senzație de nevoie de a urina de opt sau mai multe ori pe zi),
  • nevoia persistentă de a urina noaptea,
  • dificultate în a declanșa fluxul urinar,
  • flux urinar slab sau întrerupt,
  • scurgere urinară,
  • incapacitatea de a golicomplet vezica urinară.

După ani de cercetări, oamenii de știință au făcut în sfârșit o descoperire revoluționară. Ei au dezvoltat o formulă unicat cu 9 ingrediente uimitoare care susțin funcția sănătoasă a prostatei, reglează nivelul de testosteron și ameliorează problemele prostatei!

Hans a acționat rapid când a avut probleme cu urinarea 

Hans lucrează ca administrator și este obișnuit cu orele lungi la birou. Serviciul său este principalul motiv pentru care are un stil de viață în mare parte sedentar, cu puțină mișcare și o dietă dezechilibrată. Hans a început să aibă probleme cu urinarea când se apropia de împlinirea vârstei de 55 de ani. A consultat un medic care inițial a atribuit problemele sale unei infecții. După o rundă de antibiotice, nu a existat vreo ameliorare semnificativă, așa că Hans a programat un nou consult medical. A fost la un urolog, suspectând că problemele sale erau legate de mărirea prostatei. După câteva teste, urologul a confirmat diagnosticul.

Hans a fost surprins să constate că se confrunta deja cu aceleași probleme ca și tatăl său în vârstă de 80 de ani. 

„Știam că bărbații mai în vârstă au, de obicei, probleme cu prostata, dar nu știam că acestea pot începe încă de la vârsta de 50 de ani.“ 

Și totuși, o căutare rapidă pe internet arată că bărbații pot începe să se confrunte cu probleme de prostată încă de la 40 de ani!

"Am fost șocat! Nu am vrut să încep imediat să iau medicamente. În schimb, am decis să găsesc un supliment natural potrivit nevoilor mele!" 

"Am dispărut în adâncurile internetului pentru un weekend, atât de mult încât soția mea chiar a început să se plângă de cât de lipit eram de telefon", mărturisește Hans zâmbind.  

"Mi-am restrâns alegerile la trei opțiuni. După ce am comparat ingredientele, calitatea și prețul, m-am decis pentru Prostate Support de la Sensilab." 

„Nu puteam fi mai fericit cu alegerea mea!“  

„Am folosit Prostate Support timp de 2* luni și nu am nicio intenție de a mă opri. M-a ajutat foarte mult! Nu mai trebuie să merg la toaletă la fel de des, iar când o fac, îmi vine mult mai repede nevoia.“

Cum funcționează acest supliment alimentar?

În această formulă există o serie de ingrediente care trebuie subliniate. Fără îndoială, vedeta este extractul de semințe de dovleac, care ajută la menținerea unei bune funcționări a vezicii urinare. Cercetările** au arătat că extractul de semințe de dovleac crește fluxul urinar cu peste 31*% în medie, reduce frecvența urinară (cu 23,9*% în timpul zilei și cu 56,5*% pe timp de noapte) și îmbunătățește calitatea vieții cu peste 46*%.  

Alte ingrediente care fac această formulă atât de unică sunt palmetto, urzica, semințele de in, licopenul, quercetina, zincul, seleniul și vitamina B6.

Toate ingredientele au fost atent selecționate pentru efectul lor benefic asupra prostatei și sănătății bărbaților.

image

Miguel poate dormi din nou liniștit noaptea 

Miguel este avocat recent pensionat. De când s-a pensionat, aștepta cu nerăbdare un somn prelungit, dar, din păcate, o problemă urinară i-a întrerupt planurile.   

"Am avut probleme cu urinarea de ceva timp din cauza prostatei mărite, dar cumva m-am descurcat bine. De când m-am pensionat, nu am reușit să dorm bine. A trebuit să mă trezesc de mai multe ori în timpul nopții, ceea ce m-a făcut să mă simt epuizat și fără energie în timpul zilei."  

"Mai rău, vizitele mele nocturne la toaletă o trezeau pe soția mea, iar ea chiar a menționat că ar trebui să încep să dorm pe canapea." 

Miguel i-a vorbit despre problemele sale unui prieten, care i-a recomandat Prostate Support.

"Cunosc un prieten care avea și el probleme cu prostata, așa că i-am cerut sfatul. El mi-a recomandat Prostate Support. L-am comandat imediat și, de când am început să-l folosesc, starea mea s-a îmbunătățit considerabil."

Rezultate rapide 

Este important să nu uităm că bărbații sunt diferiți, astfel încât ritmul în care efectele Prostate Support pot începe să apară poate varia. Recomandăm utilizarea produsului timp de cel puțin 3 luni. Cu toate acestea, utilizarea acestuia pe termen nelimitat sau repetarea cursului de 3 luni ori de câte ori este necesar este absolut sigură.  

Miguel este fericit să recomande acest produs prietenilor și familiei sale.  

"Am început să observ schimbări destul de repede. Acum iau 1 capsulă după micul dejun și 1 capsulă după prânz, iar eu și soția mea glumim că există o viață "înainte de Prostate Support" și o viață "după Prostate Support"."   

"Nu mai trebuie să mă trezesc noaptea și nu se mai vorbește de dormitoare separate."

Prostate Support este o alegere excelentă!

Harry folosește acest produs de câteva luni și este unul dintre utilizatorii noștri mulțumiți. 

"Nu pot fi mai fericit."

"Mă bucur să spun că acest produs chiar funcționează. Am început să văd primele rezultate după doar *câteva* zile și sunt foarte mulțumit."

Charles și-a înfrânt îndoielile și a scăpat de probleme  

La fel ca toți bărbații din familia sa, Charles a început să sufere de probleme de prostată în jurul vârstei de 60 de ani. Principalele sale probleme erau nevoia puternică de a urina, frecvența urinării și incapacitatea de a-și goli complet vezica urinară.

Charles spune că aceste probleme i-au afectat viața socială, deoarece nu mai voia să plece de acasă.

"Am început să evit să ies în oraș. Gândul că nu știu dacă voi putea găsi o toaletă mă enerva, ceea ce nu făcea decât să-mi agraveze problemele."  

Deși Charles nu are încredere în suplimente, vărul său i-a trimis Prostate Support.  

"Phillip mi-a spus că ar trebui să încerc acest produs. Pe el l-a ajutat și a fost ferm convins că mă va ajuta și pe mine. Pentru că nu am vrut să-l jignesc refuzând cadoul, l-am încercat." 

"Am observat curând o îmbunătățire."

"Nu-mi venea să-mi cred ochilor! Phillip avea dreptate; produsul face minuni. Când am observat că nu mai aveam rezerve, am comandat o nouă cutie."  

Charles spune că se bucură să își împărtășească povestea dacă îi poate ajuta și pe alții să se recunoască și să găsească o soluție.

Milioane de bărbați au probleme cu prostata o 

Îmbătrânirea și scăderea nivelului de testosteron, genetica, o dietă dezechilibrată, cu prea mult alcool și cafea, excesul de greutate și lipsa activității fizice sunt factori care contribuie la mărirea prostatei și, în consecință, la probleme urinare.  

Adevărata soluție pentru problemele legate de prostată este un stil de viață mai sănătos, combinat cu un produs care ajută prostata să funcționeze corect, reglează nivelul de testosteron și ameliorează problemele urinare.

Din fericire, cel mai bine vândut produs al nostru este cea mai bună alegere (dintre produsele pentru sănătatea bărbaților) pentru a te ajuta să realizezi acest lucru.

O serie de ingrediente lucrează în sinergie pentru atingerea obiectivului comun

În completarea extractului de semințe de dovleac, formula noastră este îmbogățită cu multe alte ingrediente care au efect benefic asupra sănătății prostatei.  

Extractul de palmier este recomandat ca supliment alimentar pentru simptomele asociate unei prostate mărite. Este recomandat ca sursă de acizi grași care susțin funcția de reproducere și au efect benefic asupra sănătății bărbaților.

Semințele de in susțin funcția prostatică sănătoasă la bărbații în vârstă, iar urzica este utilizată în mod tradițional pentru a susține funcția tractului urinar.

Există, de asemenea, zinc, vitamina B6 și seleniu, care mențin nivelul normal al testosteronului și protejează celulelede stresul oxidativ.

Am adăugat, de asemenea, licopen, important pentru sănătatea prostatei și quercetină, asociată cu diverse beneficii pentru sănătate.

Prostate Support poate:

  • susține funcția sănătoasă a prostatei,
  • reduce frecvența urinară cu 23,9*% în timpul zilei și cu 56,5*% pe timp de noapte,
  • îmbunătăți fluxul urinar cu peste 31*% în medie,
  • ajuta la menținerea unui nivel sănătos de testosteron,
  • îmbunătăți calitatea vieții cu peste 46*%.

Alătură-te lui Steve și altor clienți mulțumiți care au semnalat îmbunătățiri semnificative! 

După 3 luni de utilizare continuă a Prostate Support, Steve ne-a contactat, ne-a mulțumit pentru ajutor și ne-a împărtășit povestea sa.  

"Mă luptam cu urinările frecvente, care îmi afectau și somnul. Drept urmare, mă simțeam epuizat în timpul zilei și nu aveam energia necesară pentru a face lucrurile care îmi plac." 

"Prețul este, de asemenea, foarte rezonabil." 

Steve adaugă: "Medicul meu m-a examinat pentru a vedea dacă nu cumva era ceva grav în neregulă, dar mi-a explicat că problemele de prostată sunt normale la vârsta mea. Când am ieșit din cabinetul său, am decis să încerc un produs pe care îl văzusem în reclamă. Am fost puțin sceptic la început, dar am decis să încerc oricum."  

"Am început să iau 2 capsule pe zi și am observat primele schimbări după aproximativ 2* săptămâni, când vizitele mele la toaletă s-au redus. Toate acestea mi-au îmbunătățit mult viața de zi cu zi. De atunci îl folosesc și nu mă voi opri!"

"Viața mea s-a schimbat în bine când am început să îl folosesc." 

Robert a găsit în sfârșit o soluție 

După ani de eforturi, Robert aproape că a renunțat: "Eram la capătul puterilor. Simțeam în mod constant nevoia să urinez, dar când ajungeam la toaletă aveam probleme la urinare și îmi lua o veșnicie să mă ușurez. Oriunde mă duceam, trebuia să verific mai întâi unde era toaleta pentru a mă simți în siguranță. Vă spun, totul mă scotea din minți." 

În scurt timp a observat o îmbunătățire 

"Fiica mea s-a săturat de lamentările mele constante și mi-a cumpărat Prostate Support. Bineînțeles, așteptările mele nu erau mari. Cu toate celelalte pastile pe care trebuia să le iau, nu credeam că suplimentul va face vreun bine. Cu toate acestea, ea a spus că nu ar strica să îl încerc, așa că am mulțumit-o și nu aș putea fi mai bucuros. Am observat în scurt timp o îmbunătățire, iar agenda mea socială este din nou plină!" 

"Este foarte accesibil și foarte eficient." 

După luni de zile de utilizare a acestui produs, Robert confirmă că l-a ajutat să-și schimbe radical viața și îi mulțumește nespus fiicei sale. "Este atât de eficient încât nu vreau să mă opresc niciodată din a-l folosi."

"Dacă nu vedeți rezultate imediat, nu renunțați!"

"Recomand cu plăcere acest produs oricui. Dacă pe mine m-a ajutat, sunt sigur că poate ajuta pe toată lumea. Dar nu uitați că suntem diferiți; pentru unii apariția rezultatelor e posibil să dureze mai mult decât pentru alții. De aceea, este esențial să aveți răbdare și să nu renunțați!"

Combaterea prostatei mărite cu ajutorul naturii!

Prostate Support oferă tot sprijinul de care are nevoie prostata. Produsul nostru nu este doar soluția pe care mulți clienți o recomandă cu tărie, ci și îmbunătățim constant formula în conformitate cu cele mai recente studii și avem date clinice care îi confirmă eficacitatea

Cum funcționează Prostate Support 

Prostate Support conține un amestec optim de ingrediente care susțin sănătatea prostatei. Formula noastră ajută la îmbunătățirea calității vieții și la combaterea problemelor de prostată prin susținerea funcției sănătoase a acesteia, reglarea nivelului de testosteron și ameliorarea problemelor urinare.

Efecte extraordinare!

Mii de clienți au încercat deja Prostate Support și au experimentat rezultate uimitoare. Poveștile lor sunt dovada faptului că ajută: 

  • sprijină funcția sănătoasă a prostatei,
  • reduce frecvența urinării în timpul zilei și al nopții, 
  • îmbunătățește fluxul urinar,
  • menținerea nivelului echilibrat de testosteron,
  • îmbunătățirea calității generale a vieții.

Prostate Support devine rapid produsul de sprijin pentru prostată numărul 1 de pe piață. Recomandăm utilizarea acestuia timp de cel puțin 3 luni, dar este absolut sigur și pentru utilizare pe termen nelimitat.

Cel mai bine vândut produs dintre cele care susțin funcția sănătoasă a prostatei!  

Mii de persoane apelează la Prostate Support în fiecare zi și experimentează rezultate uimitoare! Acest produs poate îmbunătăți sănătatea prostatei și bunăstarea generală.  

Susține-ți prostata și alătură-te miilor de utilizatori mulțumiți de Prostate Support! Obține acum prețul promoțional special și experimentează efectele uimitoare chiar tu însuți!

*Efectele utilizării produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate prevenirii sau vindecării vreunei boli sau afecțiuni grave. O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante.

**Surse:

U.S. Department of Health and Human Services. (n.d.). Prostate enlargement (benign prostatic hyperplasia) - NIDDK. National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases. Retrieved April 18, 2023, from https://www.niddk.nih.gov/health-information/urologic-diseases/prostate-problems/prostate-enlargement-benign-prostatic-hyperplasia

View of the role of Cucurbita pepo in the management of patients affected by lower urinary tract symptoms due to benign prostatic hyperplasia: A narrative review. (n.d.). Retrieved April 18, 2023, from https://www.pagepressjournals.org/index.php/aiua/article/view/aiua.2016.2.136/5810