Retenția de apă din organism- o problemă comună înainte de sezonul estival

Mult timp s-a crezut că retenția de apă în organism este o problemă comună doar pentru femeile însărcinate și pentru persoanele în vârstă. Dar astăzi știm că oricine poate avea această problemă. Tu recunoști simptomele?

image

Dacă mănânci hrană prea sărată, stai mult în picioare, suferi de modificări hormonale, ne bei suficientă apă, nu faci sport...cel mai probabil suferi de retenție de apă.

Ce probleme crează retenția de apă?

Excesul de apă în organism își lasă amprenta și asupra greutății corporale. Aceasta se va manifesta prin membre umflate, față și glezne umflate și bineînțeles kilograme în plus. De asemenea excesul de apă va afecta funcționarea normală a unor organe interne și va favoriza creșterea tensiunii arteriale. În plus, odată cu retenția de apă se rețin și toxinele în organism.

Retenția de apă încetinește și digestia, ceea ce înseamnă că procesul de ardere a caloriilor nu va funcționa normal, iar ca urmare se va favoriza formarea depozitelor de grăsime, în special în zonele pe care vara am vrea să le expunem.

Redu cu 27% excesul de apă din organism

Conforma datelor deținute de cercetătorii din domeniu, circa 30% din populație suferă de retenție de apă.

Vestea bună este că această problemă poate fi rezolvată! Începe de acum să consumi viitoarea ta băutură preferată: WaterOut!

WaterOut te va ajuta să faci drenaj natural și să pierzi câteva kilograme datorate excesului de apă. Slăbitul va fi mult mai ușor după ce vei elimia excesul de apă și toxinele din organism.

WaterOut este demonstrat științific că reduce excesul de apă din organism cu 27% și că pregătește orgnanismul pentru o slăbire sănătoasă.


Cum te ajută WaterOut?

  • Reduce excesul de apă din organsim cu 27%
  • Promovează pierderea în greutate
  • Reduce umflarea membrelor și a feței
  • Elimină senzația de balonare
  • Contribuie la detoxifiere