Dezvăluim secretul- cum să ai digestie mai bună și ficat detoxifiat

Probabil și tu obișnuiai să mănânci orice fără să simți vreo modificare la nivel digestiv, dar după 30 de ani totul a început să se schimbe, nu? Poate nu te deranjează că ai un pic de burtă, dar cu siguranță te deranjează că nu ai energie, că pielea este impură, digestia înceată și nivelul de colesterol peste medie. Ce ai spune dacă ai putea da timpul înapoi?

 

image

Ok, știm că sună ciudat, suntem de acord. Prin “datul timpului înapoi” ne referim la faptul că ai puterea de acționa asupra unui singur organ care este responsabil pentru toate cele mai sus menționate, acest organ este ficatul. Ficatul este singurul organ care se poate regenera total, iar cu puțin ajutor acest lucru se poate întâmpla într-o lună.

Ficatul este motorul principal pentru detoxifiere

Ficatul este un organ incredibil care are mai mult de 500 de funcții vitale. Una dintre funcțiile majore este eliminarea toxinelor ingerate, respirate sau absorbite prin piele, cât și cele rezultate din metabolism.

Ce semne ne oferă un ficat care nu funcționează la capacitate maximă?

  • Exces de greutate
  • Abdomen cu volum crescut
  • Piele cu impurități
  • Lipsă de energie
  • Digestie înceată
  • Valori peste medie a colesterolului și trigliceridelor

De ce este ficatul responsabil pentru digestia înceată?

Printre cele 500 de funcții ale ficatului este și aceea de producție de bilă. Bila acționează ca și un emulgator care rupe legăturile din grăsimi pentru a fi digerate mai ușor. Dacă ficaul este supraîncărcat cu toxine, grăsimi sau zaharuri acesta nu mai poate produce suficientă bilă și digestia devine înceată.

1 din 3 persoane are ficat gras

Dacă experimentezi stări constante de oboseală, pielea are un aspect încărcat, digestia este înceată, întâmpini dificultăți în procesul de pierdere în greutate, ai grăsime abdominală și nivel de colesterol ridicat, atunci mai mult ca sigur că suferi de ficat gras. Se estimează că 1 din 3 persoane suferă de ficat gras.

Cum poți ajuta ficatul și să dai timpul înapoi?

Ceea ce ficatul tău are cel mai mult nevoie este: sprijinCel mai cercetat și renumit remediu pentru sănătatea ficatului este armurariul. Această planta este foarte eficientă în protejarea ficatului. Ingredientul activ din armurariu, silibina, este în mod normal greu de absorbit de către organism deoarece nu este solubil în apă, dar în combinația potrivită acesta devine biodisponibil în procent ridicat.

Care formă de armurariu este cea mai bună pentru sănătatea ficatului?

Dacă vrei să beneficiezi de efectele pozitive ale arumrariului, atunci trebuie să alegi produsul cu cea mai bună biodisponibilitate. Căutarea ta s-a încheiat! LiverTox Strong conține cea mai nouă și inovativă formă de armurariu, încorporat într-un complex de fosfolipide. În această formă, ester dovedit clinic că armurariul are de 10 ori mai ridicată biodisponibilitatea comparativ cu forma simplă de armurariu. Acest lucru însemnă că este de10 ori mai puternic și eficient în protejarea ficatului tău.

image

Pe lângă cea mai bună formă de armuraiu, LiverTox conține 3 alte ingrediente importante, a căror acțiune sinergică protejează, detoxifiază și regenerează ficatul:

  • Anghinare- stimulează producția de bilă și fluxul de bilă care ajută la eliminarea toxinelor,
  • Vitamina E- antioxidant puternic care protejează ficatul împotriva acțiunii radicalilor liberi și
  • Piper negru- crește absorbția ingredientelor principale cu 30%