Sistemul imunitar are nevoie de antrenament

Ai nevoie de antrenament pentru maraton? Desigur. Cum te pregătești pentru maraton?  Cu antrenament. Același lucru se aplică sistemului imunitar. Acesta trebuie pregătit pentru un eventual atac microbial

image

Agenții patogeni se multiplică foarte rapid dacă organismal nu este pregătit

Este greu să te lupți cu atacul microbilor (bacterii și virusuri) dacă sistemul imunitar nu este pregătit și nu este suficient de puternic și antrenat.  

Dacă din corpul nostru lipsesc nutrienți care oferă suport imunității atacul asupra microbiilor nu este eficient, aceștia se dezvoltă și se multiplică necontrolat, iar astfel apar diverse boli.

Fiecare răceală se poate complica

Când microbii (virusurile și bacteriile) încep să se multiplice necontrolat sistemul nostru este foarte solicitat. Acest lucru înseamnă că răceala va dura mai mult și ar putea conduce la riscul apariției unei infecții ORL (în zona urechii sau a sinusurilor).

Iar după recuperare, sistemul tău imunitar va fi și mai vulnerabil și susceptibil la infecții și alte viroze.

Înărește-ți sistemul imunitar acum

Dacă știi că ești întotdeauna printer primele persoane care se răcesc sau dacă vrei să reduci riscul apariției răcelilor, atunci este bine să te pregătești.

Una dintre cele mai eficiente metode de a oferi sprijin sistemului imunitar este cu ajutorul micronutrienților – vitamine și minerale, mai ales dacă sunt consumate preventiv. În acest mod îți pregătești corpul pentru un atac microbial.

Este recomandat a se consuma 5 tipuri de legume sau fructe pe zi, plus cereale integrale. Dacă acest lucru este greu de realizat, atunci suplimentele alimentare sunt de real ajutor.

Imuno Boost – 3 produse în 1 pentru protecția organismului

Imuno Boost oferă  creșterea imunității la 3 niveluri. Cu ajutorul formei superioare de vitamina C, seleniului și a zincului, acesta oferă sprijin tuturor niveluri sistemului imunitar.

Sistem imunitar de fier

Imuno Boost are o acțiune triplă și oferă sprijin la nivelul celor 3 linii de apărare imunitară a organismului:

#1 Întărește prima linie de apărare prin blocarea invadatorilor la nivelul pielii și mucoaselor. Aici principalul rol în are Ester-C®, o formă superioară de vitamina C cu o rată de absorbție cu 300% mai ridicată, mai ales la nivelul leucocitelor, celulele care luptă cu infecțiile.

#2 Susține răspunul autoimun naitv care este responsabil de primul răspuns imunitar la nivel celular, dar nu este foarte specializat. Aici cel mai important rol îl joacă seleniul.

#3 Oferă sprijin în producția de anticorpi care sunt cele mai speializate celule și oferă cel mai eficient răspuns în lupta cu microbii. Zincul este un mineral care oferă sprijin în acest sens.

 Nu mai aștepta, acționează acum. Un atact microbial este la fel de epuizant pentru organismul nostru ca și cum am fi alergat la maraton, mai ales dacă avem un stil de viață dezechilibrat.

Dar poți fi cel care câștigă lupta din capul locului – cu ajutorul lui Imuno Boost, care aduce în doar o capsulă zincul, seleniul și forma superioară de vitamina C!