Slăbește jumătate de kilogram pe zi cu dieta pe bază de supă de roșii

Supa este un aliment sățios, aproape indispensabil în curele de slăbire datorită faptului că este slabă în calorii dar bogată în nutrienți

image

O dietă pe bază de supă este una dintre cele mai prietenoase cu stomacul, fiind excelentă pentru accelerarea tranzitului intestinal și pentru îmbunătățirea digestiei.

Ce presupune dieta pe bază de supă de roșii?

Dieta cu supă de roșii asigură 35 de calorii la o farfurie cu supă. Ingredientele pentru prepararea ei sunt puține și ușor de procurat. O idee de rețetă ar suna în felul următor:     trei linguri de ulei, trei morcovi, trei țeline, trei conserve de 850 g de roșii cojite și proaspete, trei legături de pătrunjel verde. Se toacă mărunt toate cele de mai sus și se încinge uleiul în cratiță, se călesc, apoi se pun roșiile cu suc și se fierbe totul timp de 15 minute. La sfârșit, se adaugă pătrunjel tocat.

Schema dietei este următoarea:

Ziua 1:  Se consumă supă de roșii și fructe din belșug. Atenție însă trebuie evitate fructele foarte dulci care conțin multe zaharuri cum ar fi strugurii sau bananele.

Ziua 2: Se consumă supă de roșii și legume înăbușite. Lasă deoparte cartofii, porumbul sau alte alimente cu un conținut ridicat de amidon.

Ziua 3:  Supă de roșii  și legume proaspete servite sub formă de salată.

Ziua 4:  Supă de roșii și legume proaspete + brânză degresată.

Ziua 5:  Este ziua în care poți adăuga în meniu pe lângă supa de roșii  și carne slabă de pește pregătit la cuptor sau pe grătar.

Ziua 6:  Supă de roșii și o porție moderată de pui la grătar cu salată de legume proaspete

Ziua 7 :  În ultima zi a dietei poți include pe lângă supa de roșii și alimente bogate în amidon cum ar fi o porție de orez sălbatic.

Nu uita ca pe tot parcursul dietei să consumi minim  2 litri de apă pe zi! De asemenea trebuie să excluzi total din alimentație dulciurile, băuturile carbogazoase, și să apelezi la exerciții fizice pentru menținerea greutății.

Dieta pe bază de supă de roșii îți va detoxifica puternic organismul, îți va aduce o gamă importantă de vitamine și minerale și va lupta cu eficiență împotriva radicalilor liberi. 

Produse pentru tine

ECHILIBRU HORMONAL
-55%
Preț special 90,00  RON Preț obișnuit 198,90  RON
Vezi produsul