Slăbim cu curcuma!

Știai că curcuma este foarte eficientă în procesul de pierdere în greutate? Ingredientul activ, curcumina, are o puternică acțiune în sensul arderii grăsimilor, de aceea pentru o eficiență maximă a curcumei recomandăm consumarea ei în timpul mesei. Slăbirea cu acest ingredient auriu este rapidă și eficientă. 

image

Curcuma detoxifiază ficatul

Ficatul este responsabil pentru multe procese în organismul nostru, printre care și de metabolismul grăsimilor. Dacă ficatul este supraîncărcat atunci acesta nu mai metabolizează grăsimile corespunzător și apare procesul de creștere în greutate.

Curcuma stimulează digestia

Acumulezi grăsime în zona abdominală? După masă te simți balonat/ă? Avem vești bune:  curcuma va rezolva acesta probleme! Curcuma îmbunătățește digestia și accelerează metabolismul.

Curcuma reglează metabolismul

În procesul de pierdere în greutate, metabolismul este responsabil de ingestia alimentelor, eficiența digestiei și conversia în energie. Atunci când metabolismul funcționează normal, arderea caloriilor se face eficient, iar astfel are loc pierderea în greutate.

Curcuma scade nivelul de colesterol ”rău”

Nivelul ridicat de colesterol și excesul în greutate merg mână-n mână. Scăderea nivelului de colesterol va avea efect pozitiv asupra stării de sănătate.

Cum și câtă curcuma consumăm?

O posibilitate este să o utilizăm ca și condiment în diverse mâncăruri, însă nu toate persoanele sunt încântate de gustul acestui condiment. O altă posobilitate este consumarea de suplimente alimentare care conțin curcuma. ALL IN A DAY Curcuma de la Sensilab conține 400 mg de curcuma, și în plus conține și extract de piper negru, factorul care crește rata de absorbiție a curcumei în organism.

Nu mai aștepta! Fă loc în dieta ta pentru curcuma!