Adiponectina: hormonul care te ajută să slăbești!

Pe măsură ce se apropie vara, majoritatea dintre noi începem să muncim din greu pentru a ne readuce în formă, a pierde în greutate în zonele critice și pentru a obține un  corp tonifiat. Dar de multe ori, în ciuda dietelor drastice și a orelor petrecute andrenându-ne, cei mai mulți dintre noi încă ne străduim să scăpăm de câteva kilograme. Ce s-ar întâmpla dacă ar exista un aliat dispus să te ajute în lupta împotriva kilogramelor nedorite? Continuă să citești articolul pentru a afla!

image

Hormonii joacă un rol important, de fapt sunt responsabili de multe procese foarte importante din corpul nostru. Ca să nu mai vorbim că este bine știut că apariția dezechilibrelor hormonale poate duce chiar la probleme grave de sănătate. Dar nu se oprește aici! De asemenea, s-a demonstrat pe scară largă că anumiți hormoni ne afectează în mod direct greutatea și procesul de ardere a grăsimilor. Și doar unul dintre acești hormoni este cheia pentru a putea pierde în greutate în mod eficient.

Adiponectina, hormonul persoanelor slabe

Hormonul slăbirii sau adiponectina, este produs de țesutul adipos maro din corpul nostru. Pe lângă faptul că exercită efecte pozitive asupra proceselor metabolice și inflamatorii ale organismului, îmbunătățește și sensibilitatea la insulină, adică modul în care țesuturile corpului nostru răspund la „apelul” acestui hormon.

Mai mult, în timpul cercetărilor efectuate asupra adiponectinei, oamenii de știință au descoperit o altă caracteristică foarte interesantă: persoanele slabe au niveluri mult mai ridicate ale hormonului menționat anterior decât persoanele cu probleme de supraponderalitate. Acest lucru se întâmplă deoarece adiponectina induce un efect puternic de ardere a grăsimilor în organism, favorizând arderea acelor grăsimi care se acumulează în corpul nostru din cauza stresului, a stilului de viață sedentar și a alimentației slabe.

Zilele grăsimii sunt numărate! Descoperă revoluționarele capsule AdipoBurn EXTREME

Dar, din fericire, există un aliat adevărat, capabil să vă susțină în lupta împotriva excesului de kilograme! Datorită extractelor naturale de portocale roșii de sicilia, ceai verde, extract de piper negru și extract de piper cayenne, capsulele AdipoBurn EXTREME stimulează țesutul adipos maro și secreția hormonului de slăbire - adiponectină, maximizând procesele termogene și arderea grăsimilor din corpul nostru.

AdipoBurn EXTREME, suplimentul natural de slăbire deja iubit de mulți români, a devenit rapid unul dintre cele mai vândute produse ale noastre, iar studiile clinice confirmă motivele:

  • Micșorează talia cu până la 7,5 cm *.
  • Reduce circumferința șoldurilor și coapselor cu 6 cm *.
  • Reduce grăsimea abdominală cu până la 50% *.
  • Cu extract de PIPERINA care îmbunătățește eficacitatea ingredientelor active cu 30% *.

Nu rata această ofertă limitată și începe să slăbești imediat datorită AdipoBurn EXTREME!

* Rezultatele pot varia de la o persoană la alta. Pentru a slăbi, este important să ai o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.