Slăbitul nu ar trebui să ne împiedice să mergem la picnic

Sezonul de picnic este în plină desfășurare, micii și grătarele le regăsim adesea pe mese...dar cum putem evita acumularea de kilograme în plus datorită ”week-end-urilor uleioase”? Noi am găsit o soluție!

image

De ce este important ca ficatul să funcționeze corect?

Ficatul este este organsul responsabil cu metabolismul grăsimilor, când acesta nu funcționează în parametrii normali încep să apară problemele de sănătate și acumularea kilogramelor în plus.

Celulita îți dă bătaie de cap?

Știai că celulita afectează 8 din 10 femei, și mai mult de 30%  din populație suferă de retenție de apă?

Celulita este cauzată de o dietă necorespunzătoare =, lipsă de activitate fizică, stres, genetic sau datorită retenției de apă. Celulita apre ca urmare a funcționării deficitare a sistemului limfatic, care nu excretează corespunzător din organism toate deșeurile metabolice.

Ce poți face?

Să anulezi picnicurile și toată viața socială din timpul verii? NU, nu este aceasta soluția!

Două produse- Hepafar și WaterOUT - vin în ajutorul tău, acestea vor detoxifia ficatul, te vor ajuta să menții sănătatea organului numărul unu în metabolizarea grăsimilor.

Hepafar este un produs natural care conține fosfolipide, extract de anghinare și vitamina E, acestea combinate ajută la detoxfierea celulelor ficatului și regenerarea acestora.

Băutura Slimmium WaterOut, cu doar un plic pe zi, te va ajuta să elimini excesul de apă din organsim, detoxifiezi corpul și să slăbești vizibil în câteva zile. WaterOut te va ajuta să reduci cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gambelor.