SOS ajută-ți ficatul!

Doctorii raportează că în fiecare an există din ce în ce mai mulți oameni care suferă de efectele ficatului gras. Motivul este simplu: stresul de zi cu zi, lipsa de somn, alimentele grase, alcoolul, fumatul, lipsa exercițiilor fizice, excesul de kilograme ... Știi despre ce e vorba? Atunci citește mai departe!

image

Ficatul, care are peste 500 de funcții diferite în organism, este un organ extrem de important. Are o singură slăbiciune -nu poți simți deloc durere. Acest lucru înseamnă că ficatul nu doare niciodată, motiv pentru care mulți încep să devină conștienți de problemele legate de ficatul gras atunci când este deja prea târziu.

Când ficatul suferă, nimic nu doare! Dar nu trece cu vederea aceste simptome!

Congestia hepatică se manifestă în diverse moduri dar ritmul rapid al vieții de astăzi ne-a făcut să ne obișnuim cu ea și prin urmare, o trecem cu vederea și nu îi acordăm prea mare importanță.

Cum știi dacă ficatul tău este supraîncărcat? Acestea pot fi semnalele de alarmă:

• ești adesea obosit

• ai volumul abdominal crescut

nu poți să scapi de kilogramele în plus

• îți lipsește energia,

• ai o digestie neregulată,

nivelul colesterolului și al trigliceridelor este mare

Cauza ficatului gras nu este numai alcoolul

Cea mai comună cauză a acumulării excesive de grăsimi în ficat este consumul excesiv de alcool, dar poate să apară și la persoanele care nu consumă deloc alcool.

Funcționarea ficatului este, de asemenea, afectată de creșterea greutății corporale, hiperlipidemia (creșterea nivelului de grăsimi din sânge), diabetul zaharat, scăderea rapidă în greutate și utilizarea anumitor medicamente.

Consecințele ficatului gras pot fi fatale

Ficatul care nu reușește să regenereze celulele deteriorate în timp util este copleșit de cicatrizare. Ficatul se umflă și, împins la extrem, poate chiar să se prăbușească. Țesutul cicatrizat devine tare și presează asupra venelor, împiedicând astfel fluxul de sânge să ajungă în celulele hepatice. Ca o consecință, celulele încep să se micșoreze și încet, ficatul se oprește iar această stare reprezintă ciroza hepatică.

Ciroza hepatică modifică funcționarea inimii, a plămânilor, a rinichilor, a creierului și a altor organe pentru că apar în organe substanțe care nu au ce căuta acolo. De exemplu: dacă ficatul nu elimină amoniacul, acesta intră în sânge și în creier, și provoacă daune ireparabile.

Cum ne putem ajuta singuri?

Vestea bună este că putem salva ficatul gras. Ficatul este ajutat de nutrienți din numerose alimente și ierburi (anghinare, pelin, curcuma, vitamina E). Este important să nu mai consumăm alcool, să începem să mâncăm sănătos, o alimentație bogată în acizi grași omega-3 și de alimente bogate în antioxidanți.

Soluție: LiverTox Strong

Capsulele LiverTox Strong conține o formă patentată de armurariu. Pentru o absorbție ridicată, produsului i-au fost adăugate fosfolipide. Acest lucru permite ficatului să absoarbă extractul de armurariu de 10x mai bine și să ofere un efect de 10x mai puternic, comparativ cu alte produse. LiverTox Strong te ajută la:

  • mai multă energie pentru obligațiile zilnice
  • reducerea circumferinței abdomenului
  • pierzi cu succes kilogramele în plus
  • stimularea digestiei
  • îmbunătățirea circulației sângelui