Spune-mi ce siluetă ai, ca să-ți spun cum să slăbești!

Fiecare femeie este unică, în funcție de personalitate sau conformația corpului. Cea mai evidentă diferență este bineînteles cea vizuală, adica diferențele în ceea ce privește forma corpului. Și pentru că fiecare este diferită, abordarea este diferită

image

Silueta tip ”măr”

Pentru cele care aveți acest tip de siluetă caracteristic este că aveți mâinile și picioarele slabe, iar grăsimea se acumulează în mod special pe abdomen. Prin urmare prioritatea devine reducere grăsimii din zona abdominală.

Recomandări:

  • Exerciții de tip aerobic, repsctiv antrenament cardio, dacă nu ești genul care merge la sală atunci îți recomandăm alergare ușoară sau mersul pe bicicletă
  • Din punct de vedere alimentar, este recomandată eliminarea zahărului din alimentație și reducerea consumului produselor de panificație, pastelor, în special cele din făină albă. Se recomandă a fi consumate legume proaspete, proteine și fibre de calitate.
  • Stresul psihic este și el un factor care favorizează formarea depozitelor de grăsime în zona abdominală. Nu este o idee rea să practici Yoga și să încerci să te relaxezi mai mult.
  • Pentru rezultate mai rapide și de durată îți recomandăm pachetul S.O.S. Salvează Silueta.

Silueta de tip ”pară”

Pentru cele care aveți acest tip de siluetă, caracteristică este grăsimea care se acumulează în mod special în zona șoldurilor. Prioritatea ar trebui să fie întărirea brațelor și umerilor.

Recomandări:

  • Alergare, flotări și exerciții cu greutăți pentru consildarea zonei superioare a corpului
  • Din punct de vedere alimentar se recomandă evitarea chipsurilor, lactatelor grase, deserturile foarte dulci, carnea de porc grasă și organele, mâncărurile prăjite. Se recomandă a fi consumate proteine de calitate deoare acestea ajută la dezvoltarea masei musculare. Hidratarea este foarte importantă.
  • Pentru rezultate mai rapide și de durată îți recomandăm pachetul Slšbire Rapidă.

 Silueta de tip ”clepsidra”

Pentru acest tip de siluetă sunt carctersitici sânii și șoldurile mari. Prioritatea celor cu acest tip de siluetă trebuie să fie consolidarea întregului corp.

Recomandări: 

  • Cel mai bine este să încerci o combinație de exerciții aerobice cu alergare. Concentrează-te pe întărirea picioarelor și brațelor
  • Din punct de vedere alimentar se recomandă elliminarea dulciurilor, lactatelor grase și cărnurilor grase. Se recomandă a fi consumate fibre de calitate pentru îmbunătățirea digestiei și proteine (carne de pui, curcan , somon, vită).
  • Pentru rezultate mai rapide și de durată îți recomandăm pachetul Adio Kilograme.