Spune NU gustărilor de după cină!

Ai mâncat acum o oră și acum iar simți că îți e foame? Chips-urile, ciocolata cu alune pe care ai cumpărat-o astăzi, un hamburger sau niște cartofi prăjiți par să fie o soluție excelentă pentru a stinge această mare senzație de foame. Ai grijă! Nu toate alimentele sunt alegerea potrivită pentru o gustare. Să vedem de ce alimente trebuie să te ferești.

image

Clasic: gustările de seară

Probabil ai auzit că nu trebuie să mănânci cu cel puțin 3 ore înainte de culcare. Dar ... ce ar trebui să faci atunci când te uiți la un film și îți e foarte foame? În această situație toți ne gândim la gustări sărate și dulci.

Combate senzația de foame!

Poți să combați senzația de foame intensă - datorităNightBurn Extreme, produs natural care suprimă apetitul. Extractul din Garcinia este considerat unul dintre cele mai eficiente produse de scădere în greutate. Fibrele sale acționează asemenea unui burete, deoarece vă vor satura pentru mai mult timp, prevenind astfel revenirea senzației de foame.

Dacă tot nu poți rezista ...

NightBurn Extreme îți va crește sentimentul de sațietate, dar dacă tot nu poți rezista unei gustări în timp ce te uiți un film, procedează cel puțin într-un mod sănătos.

Alimentele pe care trebuie să le eviți

Ce hrană ar trebui pur și simplu să eviți? Iată o listă de 8 lucruri care vă vor îngreuna somnul și, în același timp, te vor îngrășa.

Pâinea: Alimentele pe bază de carbohidrați trebuie evitate seara, deoarece aduc extrem de multe calorii pe care nu le vei putea consuma în timpul somnului.

Chips-uri: o grămadă de calorii și grăsimi pe care nu le veți putea asimila în fața televizorului.

Ciocolata: Nu te sfătuim să mânci ciocolată seara deoarece conține o cantitate de cafeină care îți va provoca probleme de somn.

Înghețata: pe lângă faptul că are multe calorii, conține și o mulțime de grăsimi care afectează procesul digestiv.

Pizza, cartofi prăjiți și hamburgeri: trebuie să mai spunem ceva?

Cereale: Sunt bogate în zahăr care vor întări grăsimea de pe fese, șolduri și coapse și vor crește nivelul de glucoză pe timp de noapte. Dacă nu poți rezista, alegele pe cele integrale.

Am enumerat toate gustările preferate în fața televizorului, nu?

Cum să facem față foamei?

Mâncatul în fața televizorului are un farmec deosebit, dar trebuie să o eviți acest obicei dacă vrei să scăpi de greutate și să menții o siluetă suplă. Dacă problema ta este mâncatul emoțional, noi avem soluția potrivită. Programul Post Intermitent te va ajuta să oprești mâncatul emoțional, îți va da un sentiment de siguranță și, în consecință, te va ajuta să scazi în greutate.

Acum poți să-l comanzi la un preț foarte avantajos. Profită de reducerea de 74% si comandă acum ajutorul împotriva poftelor de mâncare târzii. 

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul