Sunteți pregătiți pentru serile reci?

Vara s-a terminat demult, am spus adio serilor plăcute și calde de vară. Temperaturile în scădere de afară ne aduc aminte că trebuie să punem din nou în prim plan sistemul nostru imunitar.

image

Ce este sistemul imunitar?

Sistemul imunitar protejează organismul împotriva oaspeților nepofitiți: bacaterii, viruși și o varitate de substanțe toxice. În același timp contribuie la îndepăratrea substanțelor toxice rezultate în urma proceselor metabolice. Când sistemul imunitar este slăbit nu numai că bolile nu ne vor ocoli, dar vom experimenta de asemenea și stări de oboseală constantă și epuizare.

Cum se poate întări sistemul imunitar?

Schimbările de temperatură duc la slăbirea sistemului imunitar, ceea ce duce la apariția răcelilor, gripei... Dar, nimic nu este imposibil acum, îți poți întări sistemul imunitar și să te protejezi împotriva răcelilor cu cea mai naturală metodăSpune adio tusei, durerilor de gât și febrei- în această toamnă noi știm rețeta care le ține departe de tine!

Sensilab recomandă pachetul lunar SUPER IMUNITATE care conține o combinație de produse naturale care lucrează zi și noapte pentru tine:

  • Cold Combat
  • Sore Throat – pastile pentru gât (2 cutii)
  • Dry Cough- sirop pentru tuse seacă
  • Mucus Cough- sirop pentru tuse productivă