“În sfârșit pot să îmbrac pantalonii în care nu am încăput de ani de zile”

Boštjan este un consultant de 42 ani din Slovenia. Se lupta cu kilogramele în plus și o lipsă teribilă de energie de prea mult timp. În sfârșit a decis să încerce Hepafar care i-a detoxizat ficatul, l-a ajutat să slăbească 8 kg și să-și recapete energia. Citește mai departe pentru a afla detalii.

 

image

“Mă simțeam mereu extenuat, iar kilogramele se tot adunau”

"Nu am vrut să recunosc acest lucru, dar toată situația mă deranja foarte mult. Când veneam acasă de la serviciu, mă simțeam constant epuizat. Tot pentru ce-mi mai ajungeau puteri era să mă prăbușesc pe canapea pentru că să mă odihnesc sau să trag un pui de somn. "

"Nu aveam destulă energie nici măcar pentru copiii sau partenera mea. Mă simțeam epuizat mereu. În plus la toate nu încăpeam în pantalonii mei preferați. Nu mai puteam trăi așa", oftează el, amintindu-și de starea lui anterioară.

Apoi a decis să încerce Hepafar- iar rezultatul a fost spectaculos

"După primele 8-10 zile, am observat primele rezultate. Dintr-o dată, nu mai eram obosit după serviciu. În sfârșit puteam petrece timp de calitate cu familia mea, fără să mă simt extenuat. "

"Am slăbit până la 8 kg de când am început să folosesc Hepafar, iar circumferința taliei mele s-a diminuat foarte mult. În sfârșit pot să îmbrac pantalonii în care nu am încăput de ani de zile și îi păstram până acum în dulapul meu, pentru cazul în care voi slăbi. Aproape că au ieșit din modă", glumește el.

“Sunt foarte mulțumit de rezultate”

Boštjan este nespus de mulțumit de rezultatele obținute, mai ales că a reușit să adopteze și niște obiceiuri alimentare mai sănătoase. El este determinat să repete programul în aproximativ 6 luni. "Am decis să-mi transform singurul pătrățel în șase pătrățele până la vacanța de vară", spune el râzând.

"Recomand Hepafar cu încredere tuturor, mai ales dacă adesea aveți prea puțină energie, doriți să slăbiți sau să îmbrăcați din nou în pantalonii preferati. Cu Hepafar, succesul este garantat, ÎNCERCAT ȘI TESTAT ".

Pachetul Ficat Sănătos

Obțineți rezultatele lui Boštjan cu Protecție pentru Ficat pentru o lună! Produsele Hepafar detoxifiază, regenerează și fortifică ficatul.

Produse pentru tine