Henna: "În sfârșit, am lăsat în urmă toate problemele mele"!

Henna este o șefă de echipă în vârstă de 34 de ani la o fabrică din Finlanda, care se luptă de ceva timp cu problemele de greutate și cu o lipsă severă de energie. Mulțumită produselor Sensilab, a reușit în sfârșit să treacă la o nouă viață și rezultatele ei sunt uimitoare!

Vrei să știi cum a reușit? Citește-i povestea!

image

Henna s-a aflat într-o situație dificilă.

"Lucrez ca șef de echipă. În timpul zilelor mele de lucru mă ocup de diferite activități și trebuie să fiu trează și concentrată de la începutul până la sfârșitul zilei. Obișnuiam să consum până la 5 cești de cafea tare în timpul unei zile de lucru", spune ea, "Când ajungeam acasă, eram de obicei atât de epuizată încât lăsam toată curățenia și spălatul pentru weekend. Am fost la un pas de epuizare de două ori în ultimii 1,5 ani", dezvăluie ea.

Stresul i-a afectat, de asemenea, pofta de mâncare și starea de spirit.

"Mi-era mereu foame, așa că aveam mereu ceva de ronțăit cu mine", spune ea.

Ca urmare, Henna s-a îngrășat: "Mâncând tot timpul gustări în loc de mese regulate, te îngrași foarte repede, mai ales când nu faci exerciții fizice pentru că ești prea obosit pentru a face asta!" Ca urmare, Henna, ca multe alte femei din întreaga lume, nu se simțea bine cu corpul ei. Iar acest lucru a avut un impact asupra dispoziției, încrederii și stilului de viață.

"Corpul meu îmi influența adesea starea de spirit. Voiam să port haine strâmte și să mă simt sexy, dar mă îngrășam și nu mă simțeam confortabil în nimic altceva decât un tricou și pantaloni scurți largi."

Dar apoi a găsit soluția!

A descoperit produsele Sensilab în timp ce naviga pe rețelele de socializare.

Ceea ce i-a atras atenția în mod deosebit a fost Slimmicino. Deoarece cafeaua o ajuta să treacă peste zilele stresante și o menținea concentrată, știa că trebuie să o încerce. "Corpul meu avea nevoie disperată de ajutor. Slăbirea și accelerarea metabolismului meu a fost exact ceea ce aveam în minte."

Primele rezultate vizibile după 3 zile!

Henna este uimită de cât de rapide și drastice sunt rezultatele: "Sunt energică în fiecare zi, de dimineața până seara, și nu mai am nevoie să beau cantități excesive de cafea.

De asemenea, a observat că balonarea a dispărut, digestia este în stare excelentă și somnul i s-a îmbunătățit considerabil. Dar nu numai atât: "Senzația constantă și copleșitoare de foame a dispărut și nu mai sunt nevoită să iau gustări tot timpul. A dispărut și pofta de zahăr. Mai puțină foame și mai puține gustări m-au făcut să slăbesc și să mă simt din nou bine!" Și nu ar putea fi mai fericită de atât. "În sfârșit simt că las problemele mele în urmă!

Slimmiccino - super cafeaua pentru o slăbire eficientă și o explozie de energie!

Acțiunea 4 în 1 a Slimmicicino te poate ajuta să arzi grăsimile, să suprimi pofta de mâncare, să reduci stocarea grăsimilor și să crești nivelul de energie. Este la fel ca o cafea obișnuită de dimineață, dar cu superputeri de slăbire. Slăbirea nu a fost niciodată atât de ușoară - sau atât de delicioasă!

*Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele indicate pe site.

Produse pentru tine