Ilaria: "Mă simt mai puternică și plină de energie!"

Ilaria se descrie ca fiind înaltă și robustă, dar nu supraponderală. Stilul ei de viață este unul ocupat, echilibrând în același timp munca și studiile, dar fiind și sportivă și activă în timpul liber.

image

"Munca și studiile în același timp pot deveni destul de stresante."

Ilaria explică faptul că munca în marketingul digital în același timp cu studiile necesită un ritm alert - la care se adaugă și câteva hobby-uri active: 

"Cu munca și studiile în același timp poate deveni destul de stresant. În timpul liber îmi place să joc tenis și să fac plimbări în natură."

În efortul de a găsi un echilibru în viața ei de zi cu zi, Ilaria a căutat online suplimente și atunci a dat peste ThyroLux!

"Ingredientele de înaltă calitate, prețul avantajos, recenziile bune și toate comentariile bune de pe rețelele de socializare. În plus, faptul că nu conține hormoni." au fost toate motivele pe care le citează pentru care a vrut să încerce ea însăși acest supliment.

"Mă simt mai puternică și plină de energie!"

După ce a folosit ThyroLux, Ilaria a observat câteva schimbări incredibile!

"Iau ThyroLux de cinci luni și am observat niște schimbări foarte plăcute", ne spune Ilaria, "Mă simt mai puternică și plină de energie! Chiar și concentrarea mea s-a îmbunătățit și m-a ajutat atât la muncă, cât și pentru studii!"

"Mă confrunt cu mai puține bufeuri, somnul meu s-a îmbunătățit... Chiar și pielea și părul meu arată mai puternice și mai bine!"

image

Sprijin tiroidian fără hormoni cu ThyroLux!

ThyroLux se bazează pe ingrediente active naturale și oferă suport tiroidian fără hormoni - lucru de care Ilaria a fost deosebit de fericită. Se mândrește cu o acțiune puternică 4 în 1: echilibrarea hormonilor tiroidieni, favorizarea slăbitului, îmbunătățirea concentrării și întărirea părului și a pielii. Accelerează chiar și digestia și ajută la detoxifiere! *

"Cred că sunt într-o formă destul de bună acum! Mă simt mai puțin balonată și am mai puțin exces de apă... De asemenea, am slăbit, mai ales în jurul șoldurilor și coapselor! "

Și la întrebarea dacă ar recomanda ThyroLux... 

"Aș recomanda cu siguranță ThyroLux!"

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site.