Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și am un loc de munca static iar în timpul liber sunt blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă. Sunt o persoana care stau la birou peste 12 ore. Iar de mâncat, îmi aduc aminte să mănânc doar atunci când chiar nu mai pot de foame.

image

În schimb, fac exerciții zilnic. La sală, alerg, pilates, yoga. Cam tot ce se poate. Doar că stau prost cu timpul. și asta se vede. De 6 ani am încercat să scad  în greutate dar m-am lovit de un platou, orice aș fi făcut. Nu puteam să scap de cifra 73 de pe cântar.

Frustrările m-au urmărit și acasă

Iar atunci când a venit pandemia a fost și mai complicat. În casa, oriunde m-aș fi învârtit, cumva mă întâlneam cu frigiderul. Iar singurul lucru care mă relaxa era să gătesc. Așa că, după câteva luni am pus chiar peste, și am ajuns la 75 de kilograme*.

Sportul e parte din viața mea

Sunt o persoana dinamică iar unul din primele lucruri care m-au ajutat să-mi revin a fost un program stabil de antrenamente online. Dar acestea m-au ajutat până la un punct. Tot la 73-72 de kg mă opream.

Salvarea a venit de pe Facebook

Tot online-ul m-a ajutat într-un final. Acolo am întâlnit pentru prima oara produsele Sensilab. Și am spus că încercarea moarte n-are. Așa că am comandat FatBurn 2000 și WaterOut Extreme.

FatBurn 2000 este pentru oricine vrea să vadă rezultate instant

De la prima fiolă de FatBurn 2000 am simțit deferența. Am consumat o fiolă înainte de antrenament și în doar 15 minute am transpirat mai mult decât după o ora de antrenament normal. E fantastic! Mi-am făcut abonament pentru 1 lună, iar la final, am scăzut procentul de grăsime de la 28,8*  la 27,1*.

Balonarea și senzația de degete umflate a dispărut în 2 zile

Știam că rețin apă în țesuturi. Cel mai evident era în perioada de PMS sau în zilele în care mâncam multă sare. Așa că nu e de mirare că WaterOut EXTREME a devenit partenerul meu zilnic. M-a ajutat  în primul rând să scap de balonare și mai apoi, sa beau minimul de lichide necesar pe zi. După 2 săptămâni de utilizare, de la 86 de cm*,  în talie, am ajuns la 78 cm. E clar, eu și WaterOut rămânem prieteni.

Kilogramele au început să se topească încet dar sigur

Pentru ca sunt o mare băutoare de cafea și apreciez gustul aromat, fără zahăr, am încercat efectul Skinnyccino. Îl recomand oricui își dorește o a doua ceașcă de cafea, fără să se simtă vinovat  - are doar 8 calorii – și care vrea să și slăbească în același timp. Îmi place, în special, în zilele călduroase, amestecat cu lapte rece, direct din frigider.

Acum sunt mult mai încrezătoare că pot atinge idealul din mintea mea

Datorită acestor produse, sunt din nou prietenă cu micul cântar din baie. La sfârșitul lunii mi-a arătat 69,9 kg*! Și am mai multă încredere în mine, evident. Am să continui să iau suplimentele și pe perioada vacanței, sunt foarte ușor de luat în călătorii.

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Produse pentru tine