Maria Cristina: “Am slăbit 2* kg în ultima lună”

Maria Cristina este bioenergetician naturopat care studiază homeopatia și este foarte pasionată de produsele naturale. În urmă cu câțiva ani, a suferit probleme grave de sănătate, care au făcut-o să ia în greutate și să se simtă nefericită. Continuă să citești pentru a afla cum a ajutat-o Sensilab să își recapete speranța și să piardă kilogramele în plus.

image

Maria Cristina a suferit de probleme legate de greutate, dar a reușit să le depășească, iar mai târziu s-a simțit foarte bine în corpul ei: "Mă simțeam foarte bine, îmi iubeam corpul. La 55 de ani, eram mândră că încă mai aveam fizicul unei tinere sportive".

Din nefericire, totul s-a schimbat în ultimii ani, deoarece problemele grave de sănătate i-au afectat aspectul fizic.

Probleme de sănătate și creștere în greutate

Ca urmare a bolii, Maria Cristina nu se mai simțea bine în pielea ei: "A trebuit să încep să iau medicamente care m-au făcut să acumulez 5-7 kg în plus. Au trecut 3 ani de atunci și tot nu reușesc să scap de kilogramele în exces." În același timp, nivelul ei de activitate a scăzut: "A trebuit să nu mai merg atât de mult pe jos ca înainte, să nu mai fac drumeții la munte, aqua trekking. Acum, sunt mereu acasă, în fața calculatorului sau a televizorului."

Creșterea în greutate a făcut-o să se simtă nefericită și i-a provocat o scădere semnificativă a stimei de sine, lucru cu care se luptă și astăzi. "Nu-mi place să mă privesc în oglindă, nu mă plac", spune ea. Dar, din fericire, există lumină la capătul tunelului.

“Hepafar mi-a dat speranță”

Lucrurile au început să se schimbe pentru Maria Cristina când a descoperit Sensilab: "Hepafar Forte mi-a atras atenția imediat pentru că ficatul meu nu este bine. Am decis să îl încerc pentru că părea potrivit pentru problemele mele - stimulează ficatul și favorizează slăbirea."

“Îmi plac foarte mult produsele naturale, iar prin utilizarea regulată a Hepafar Forte am observat o îmbunătățire în privința energiei, ceea ce mi-a dat speranță. Folosesc Hepafar Forte de aproximativ 9 luni, iar de curând am început să folosesc și Metabolism Boost."

“Am slăbit 2* kg în ultima lună.”

Pe lângă faptul că i-au îmbunătățit sănătatea și starea ficatului, produsele au ajutat-o pe Maria Cristina să slăbească în sfârșit: "Am slăbit 2* kg în ultima lună, mai ales în jurul feselor și coapselor."

"Am simțit cu adevărat că metabolismul meu a reînceput să funcționeze cu Metabolism Boost, ceea ce m-a făcut foarte fericită."

“Mă simt mai bine în corpul meu”

Rezultatele pozitive au îmbunătățit imaginea Mariei Cristina: "Mă simt mai bine în corpul meu, dar nu sunt încă mulțumită. Grăsimea din jurul taliei, abdomenului, feselor și coapselor mă face să mă simt prost. Mai este încă mult de lucru."

Pe măsură ce își continuă călătoria spre sănătate, Maria Cristina continuă să se încreadă în Sensilab pentru produsele eficiente care o ajută să își atingă obiectivele: "Am descoperit o companie serioasă ale cărei produse corespund cu adevărat descrierilor."

Descoperă produsele preferate ale Mariei Cristina!

Maria Cristina a folosit o combinație între cele mai bine vândute capsule de detoxifiere a ficatului Hepafar Forte și formula științifică de slăbire Metabolism Boost pentru a-și îmbunătăți în mod natural starea de bine și a slăbi:

  • Hepafar Forte – Capsule naturale cu armurariu, anghinare, păpădie și ghimbir pentru stimularea vitalității și îmbunătățirea sănătății ficatului, principalului organ de ardere a grăsimilor
  • Metabolism Boost – Capsule puternice 3-în-1 cu alge marine pentru accelerarea metabolismului, stimularea arderii grăsimilor și blocarea absorbției grăsimilor

Obține-le la un preț special și începe astăzi călătoria spre sănătate!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

FICAT
-71%
Preț special 22,99  RON Preț obișnuit 79,99  RON
Vezi produsul