Neli, 31 de ani: ”Acum mă uit cu plăcere în oglindă”

Neli, 31 de ani, nu a fost niciodată slabă- încă de la începutul liceului a început să acumuleze kilograme, după cum ne mărturisește chiar ea: ”darcel mai mult m-am îngrășat după ce am născut”.

image

Unul dintre cele mai grele momente, după cum ne mărturisește Neli,  era atunci când mergea la magazin să cumpere haine noi: ”Când la magazin observi că încerci la cabină numerele cu care erai obișnuită și nu ți se potrivesc, îți dai seama că este timpul să schimbi ceva”. Neli este unul dintre utilizatorii produselor Slimmium. După 6 săptămâni a reușit să piardă 10 kilograme, să reducă circumferința taliei cu 10 cm și a coapselor cu 7 cm.

Neli este o mamică tânără și ocupată, care trebuie să-și împartă timpul între serviciu și familie. Timpul liber este prea puțin, iar stresul prea mare. ”Sunt contabilă de profesie, de aceea de multe ori munca mea poate fi solicitantă sau stresantă”. Într-un astfel de mediu, întradevăr este greu să slăbești.

”Am încercat multe diete”

Precum multe alte persoane, și Neli a încercat foarte multe diete, dar întotdeauna problema a fost că punea înapoi kilogramele pierdute, imediat ce înceta dieta. Îți sună cunoscut?

”După 2 zile de la consum nu mai eram balonată, iar picioarele și mâinile nu mai erau umflate” 

Neli a fost optimistă și a fost sigură că rezultatele nu se vor lăsa așteptate, dar nu se aștepta să vadă rezultatele atât de repede. Cu ajutorul băuturii WaterOut”după 2 zile de la consum nu mai eram balonată, iar picioarele și mâinile nu mai erau umflate”.

”Nu m-am simțit niciodată mai bine”

În timp ce majoritatea persoanelor care trec prin procesul de slăbire experimentează senzații de slăbiciune, foame și lipsă de energie, cei care se decid să utilizeze produsele Slimmium vor trăi o experiență diferită: ”starea de bine nu a fost niciodată mai bună, mai ales că mă simțeam mai ușoară iar nivelul de energie a fost unul ridicat”.

”Rezultatele bune mi-au oferit motivație să merg mai departe”

Neli este fericită deoarece slăbitul cu produsele Slimmium a fost atât de simplu. Cu ajutorul capsulelor AdipoSlim și băuturii WaterOut a slăbit în 6 săptămâni 10 kg, 10 cm  în talie, 1,7 cm pe săptămână! ”Rezultatele bune mi-au oferit motivație să merg mai departe”.

Nota**  AdipoSlim Extreme este acum AdipoBurn Extreme: Ingredientele și toate beneficiile produsului au rămas aceleași, doar numele s-a schimbat.