Peter are un zâmbet mai strălucitor datorită TeethTox!

Peter este un tânăr activ și lucrează ca frizer. El căuta un produs care să-l ajute să-și albească dinții fără proceduri dentare costisitoare și de durată.

image

Din întâmplare, într-o zi a descoperit Sensilab online. Convins de prețul accesibil și de ingredientele naturale, Peter a decis să încerce kitul nostru de albire TeethTox Whitening Light Kit. Descoperă mai jos povestea lui uimitoare!

“Am observat primele rezultate după doar o săptămână*!”

Peter a fost foarte încântat când i-a sosit pachetul: "A venit într-un ambalaj frumos și minimalist. Am fost fascinat de lumina LED albastră."

S-a bucurat să afle că procedeul nu necesită deloc mult timp și că este suficient să folosești lumina LED timp de 10 minute pe zi.

Lui Peter nu i-a luat mult timp să vadă rezultatele: "Am observat primele rezultate după doar o săptămână*."

Știai că...?

Decolorarea dinților poate surveni din interior sau din exterior. Decolorarea exterioară (extrinsecă) (atunci când dinții se pătează din cauza alimentelor, a anumitor băuturi sau a fumatului) este mai frecventă și poate fi tratată cu produse de albire.1

Dinți cu 5* nuanțe mai albi

Folosind tabelul de nuanțe pe care l-a primit împreună cu kitul, Peter și-a monitorizat rezultatele. Când a început, și-a echivalat nuanța dinților săi cu o valoare de 4 sau 5 pe scală: "După o săptămână, ajunsesem la nuanța 7*, iar astăzi sunt la 10*, poate chiar 11*."

image

Zâmbetul lui Peter alb perlat a avut un efect pozitiv și asupra stării sale de spirit: "Mă simt mai încrezător și zâmbesc mai des!"

Știai că...?

Zâmbetul are numeroase beneficii pentru sănătate! Pe lângă cele evidente - reducerea stresului și creșterea endorfinei care ajută la scăderea tensiunii arteriale - studii recente sugerează, de asemenea, că zâmbetul ar putea contribui la stimularea sistemului nostru imunitar. 2

“Mai bun decât concurența”

Întrebat dacă ar recomanda TeethTox și altora, Peter a răspuns cu entuziasm: "Este cu siguranță un produs care trebuie neapărat încercat, prețul este excelent și este mai bun decât cel al concurenței! Îl voi recomanda cu plăcere prietenilor mei."

TeethTox Whitening Light Kit – pentru un zâmbet mai strălucitor și mai încrezător în cel mai scurt timp!

Acest kit testat clinic și fără riscuri pentru smalț conține o sursă de iluminat cu LED, 2 tavițe bucale, 3 tuburi de gel de albire și un set de nuanțe, astfel încât să poți urmări cu ușurință evoluția. Oferă rezultate notabile cu doar 10 minute de utilizare pe zi:

  • Îndepărtează eficient petele de alimente, vin, cafea, ceai și țigări de pe dinți
  • Dinți cu 3 nuanțe mai albi după un singur tratament
  • Cu adaos de calciu, vitamina E și aloe vera
  • Fără peroxid, ceea ce înseamnă că nu provoacă durere sau sensibilitate

TeethTox Whitening Kit este foarte ușor de folosit - se poate folosi acasă, în timp ce gătești, te machiezi sau te uiți la televizor. Formula fără peroxid înseamnă că se poate folosi în siguranță până la 6 zile consecutive.

Obține o reducere limitată în timp și alătură-te ACUM lui Peter și altor clienți mulțumiți de TeethTox!

Dacă ai mai achiziționat TeethTox, poate că este timpul pentru o nouă rezervă. Obține o reducere specială acum!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt concepute pentru a preveni, trata sau vindeca nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Surse:

1 Silver, N. (2018, June 5). Is teeth whitening safe? Healthline. Retrieved April 22, 2022, from https://www.healthline.com/health/is-teeth-whitening-safe

2 National smile week: 10 fun facts about smiling. Community Home Health Care. (2015, August 10). CommHealthCare. Retrieved April 22, 2022, from https://commhealthcare.com/national-smile-week-10-fun-facts-about-smiling/

Produse pentru tine