Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

image

Când a fost întrebată despre tipul ei de piele, Tina a spus: "Având în vedere vârsta mea, pielea mea este matură. Părul meu a fost întotdeauna gros, dar foarte fin. Per total, în ciuda schimbărilor prin care a trecut pielea mea de-a lungul anilor, sunt în general destul de mulțumită de felul în care arăt și mă simt la 61 de ani."

Asta nu înseamnă că Tina, la fel ca noi toți, nu și-ar dori să își readucă tinerețea tenului și să își îmbunătățească condiția fizică și agilitatea generală!

Un susținător puternic al produselor naturale

"Cunosc Sensilab de mult timp, deoarece este un brand renumit în Slovenia. Fiica mea a fost cea care mi-a făcut cunoștință cu produsele UNDO. Am decis să le încerc, deoarece sunt o susținătoare înfocată a metodelor naturale de a menține un aspect sănătos și tânăr al pielii mele. 

Eram, de asemenea, familiarizată cu beneficiile acidului hialuronic înainte, așa că comandarea primei mele băuturi UNDO Collagen Drink a fost o alegere evidentă, deoarece prezintă un amestec de colagen și acid hialuronic." 

Colagen + acid hialuronic = combinație extraordinară

Colagenul este cea mai frecventă proteină din corpul nostru și este elementul de bază al țesuturilor pielii. Deoarece producția sa scade cu timpul, suplimentarea sa este o necesitate dacă dorim să obținem o regenerare a pielii din interior și să ne recăpătăm elasticitatea și fermitatea acesteia.

Una dintre principalele funcții ale acidului hialuronic este hidratarea - 1 gram de acid hialuronic poate fixa până la 1 litru de apă. Acest lucru hidratează pielea și o face mai suplă, ceea ce reprezintă cea mai bună modalitate de a face să dispară liniile și ridurile.

Pe lângă faptul că Tina este familiarizată cu cele de mai sus, a găsit băutura cu colagen UNDO Collagen Drink extrem de gustoasă (aromă naturală de afine) și convenabilă, deoarece vine în pliculețe, ceea ce face ca produsul să fie perfect pentru a fi luat cu tine oriunde.

"Îl folosesc deja de 6 luni, zilnic, și sunt foarte mulțumită de sănătatea îmbunătățită a pielii, părului și unghiilor mele."

Primele rezultate? După doar două luni!

Primele rezultate au apărut deja după două luni. "Îmi place felul în care îmi simt pielea: hrănită și plină de volum. Pe măsură ce anii au trecut, am observat că pielea mea devenea uscată și mai puțin suplă, dar acum este mai suplă și mai fermă. Deși cea mai mare diferență a fost la nivelul pielii mele, am observat, de asemenea, că părul meu devine mai gros."

În concluzie, cum se simte Tina după ce a folosit UNDO Collagen Drink timp de deja 6 luni? 

"Mă simt bine și am încredere în mine. Sunt recunoscătoare că am găsit un supliment alimentar care, de fapt, face minuni. După ce l-am folosit în mod regulat, cred sincer că mă ajută și că încetinește îmbătrânirea pielii mele. Deși sunt mulțumită de pudră, abia aștept să încerc și colagenul sub formă de fiole!"

*Rezultatele pot varia.