”Nu știam că am probleme hormonale și nu m-am gândit că îmi afectează așa de mult viața de zi cu zi”

Tatiana a trecut printr-o perioadă de stres excesiv și oboseală, iar pe fondul acestora a început să acumuleze și kilograme în plus. A căutat un produs natural pentru problemele ei: ”după 2 luni de utilizare a EstroLux am simțit schimbări majore în corpul meu”

image

Tatiana a decis să folosească EstroLux atunci când a observat ca este imposibil să slăbească, indiferent ce ar face. După ce a utilizat produsul timp de 2 luni a început să se simtă mai bine, avea deja mai multă energie, era mai bine- dispusă iar grăsimea din zona abdominală a început să dispară.

”Eram atentă la ce mănânc, dar kilogramele continuau să se acumuleze”

”Am trecut printr-o perioadă stresantă, am deschis o nouă companie. Nici măcar nu am avut timp să mă gândesc la mine", explică Tatiana." Eram atentă la ce mănânc, dar kilogramele continuau să se acumuleze. Cel mai mult mă îngrășase în zona șoldurilor și a burții. "

”Mi-am recunoscut simptomele”

”Am văzut reclama pentru EstroLux și mi-am recunoscut simptomele. Faptul că produsul este natural 100% m-a determinat să îl cumpăr. După 2 luni de utilizare am simțit schimbări foarte mari în corpul meu.”

”După o perioadă lungă de timp mă simt fericită și mult mai calmă”

”Depozitele de grăsime s-au redus pur și simplu, metabolismul s-a accelerat, digestia este super. Sunt plină de energie, parcă aș fi un om nou”

”Chiar dacă eram foarte stresată și nu aveam timp de nimic, tot am găsit soluția”

Tatiana este acum foarte mulțumită deoarce se simte mult mai bine, atât fizic cât și psihic: ”Chiar dacă eram  foarte stresată și nu aveam timp de nimic, tot am găsit soluția și mă simt minunat. Și prietena mea a încercat EstroLux și a convins-o și pe ea.”

EstroLux este soluția naturală

EstroLux este un produs 100% natural care elimină excesul de estrogen din organism, contribuie la reglarea nivelului hormonal și detoxifiază ficatul.

Combinația unică de ingrediente- roiniță (melisa), alge brune de mare, rozmarin, chlorella, brocolli și vitamina B6 este foarte eficientă în rezolvarea problemelor legate de dezechilibrele hormonale.