EstroLux mi-a schimbat viața!

Tracy, 42 de ani, din Marea Britanie ne-a scris povestea ei de succes, despre cum EstroLux i-a schimbat în bine viața.

image

Am fost o persoană suplă până când simptomele endometriozei au început să apară”, ne scrie Tracy. Acumularea kilogramelor în plus și durerile menstruale puternice și-au pus amprenta asupra calității vieții și au determinat-o pe Tracy să caute active o soluție, iar soluția a găsit-o la Sensilab, pe rețelele de socializare, și se numește EstroLux.

Combinația de ingrediente naturale din produs a determinat-o pe Tracy să îl încerce.

”După prima lună de consum am observat schimbări semnificative”

Încă după prima lună de consum Tracy a observat deja schimbări semnificative:  îmbunătățirea fluxului menstrual,dureri menstruale mai reduse, mai multă energie și pierderea câtorva kilograme.

Tracy a a continuat să consume produsul timp de 3 luni, perioadă în care s-a simțit foarte bine, fapt ce a determinat-o să întrerupă cura.

Însă durerile au revenit, ne scrie ea, și astfel a realizat cât de mult a ajutat-o produsul: ”Doar așa mi-am dat seama cu adevărat ce eficient este acest produs, acum am început să-l consum din nou și mă simt foarte bine

”Cu siguranță calitatea vieții mele a crescut, acest produs mi-a schimbat viața”

Pentru prima data în ultimii ani Tracy poate spune că se simte minunat, durerile menstruale puternice și disconfortul sunt o poveste veche.

Tracy declară că EstroLux i-a schimbat viața și îl recomandă oricărei persoane se confruntă cu probleme similare!