Vesna: “EstroLux mi-a îmbunătățit calitatea vieții”

Când profesoara de biologie Vesna a trecut de 40 de ani, a început să ia în greutate și a suferit un dezechilibru hormonal accentuat. Datorită Estrolux, capsulele noastre de detoxifiere hormonală pe bază de plante, ea a reușit cu succes să combată sindromul premenstrual, să-și îmbunătățească digestia și să slăbească. Continuă să citești pentru a afla cum au ajutat-o cele mai bine vândute capsule să își crească nivelul calității vieții!

image

Vesna își descrie silueta ca fiind în formă de pară și predispusă la îngrășare, o problemă care s-a agravat recent: "După ce am împlinit 40 de ani, kilogramele s-au acumulat și este foarte greu să scap de ele. Am început să am și mai multă grăsime abdominală, un aspect cu care nu am mai avut probleme până acum."

“Dezechilibrul hormonal a afectat totul”

Pe lângă creșterea în greutate, Vesna a suferit de balonare și iritabilitate: "Înainte, obișnuiam să o reglez cumva cu ajutorul pilulelor contraceptive, dar acum nu le mai pot folosi din cauza trombozei."

Problemele au avut un efect negativ asupra stării ei generale: "Dezechilibrul hormonal a afectat totul - starea mea de spirit, digestia, greutatea și incapacitatea de a scăpa de kilogramele în plus..."

Știai că…?

Perturbatorii hormonali din alimente, apa potabilă, produsele cosmetice și din mediul înconjurător pot contribui la dezechilibre hormonale. Excesul de estrogen, cunoscut și sub numele de dominanță estrogenică, poate duce la schimbări de dispoziție, oboseală, confuzie, ceață cerebrală, balonare, creștere în greutate și celulită.

“Ingredientele sunt de înaltă calitate, naturale și foarte bine combinate”

Vesna încercase deja o serie de produse Sensilab, inclusiv NightBurn XXL, ImunoBoost și Hepafar Liver Cleanse Tea și cunoștea bine marca: "Am avut experiențe pozitive cu alte produse Sensilab, consider că ingredientele sunt de înaltă calitate, naturale și foarte bine combinate."

De data aceasta, a ales un alt favorit al clienților - adjuvantul nostru de detoxifiere hormonală EstroLux. Îndrăgitele capsule conțin ingrediente naturale precum melisa, chlorella și angelica de China, care ajută la echilibrarea nivelului de estrogen din organism pentru ameliorarea iritabilității, a schimbărilor de dispoziție, a disconfortului premenstrual și pentru a facilita slăbirea.

“Menstruația mea a trecut aproape neobservată, fără simptome asociate”

Datorită EstroLux, starea Vesnei s-a îmbunătățit rapid: "Încă din primele 2* săptămâni, am observat că starea mea de spirit s-a îmbunătățit, eram mai puțin balonată, mă simțeam mai ușoară și mai optimistă. Menstruația mea a trecut aproape neobservată, fără simptome asociate."

Știai că…?

Cele mai multe femei se confruntă cu sindromul premenstrual la un moment dat în viața lor. Pe lângă utilizarea suplimentelor de echilibrare hormonală, poți susține organismul evitând fumatul și alcoolul, având o dietă sănătoasă, dormind suficient și făcând exerciții fizice în mod regulat. Yoga și meditația pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor.

În următoarele 2* luni, Vesna a observat și alte îmbunătățiri - digestia i s-a îmbunătățit, s-a simțit mai puțin irascibilă și a reușit în sfârșit să slăbească. Totuși, cea mai importantă îmbunătățire rămâne faptul că nu mai suferă de sindromul premenstrual, care îi afecta grav calitatea vieții.

În general, ea este încântată de EstroLux: "Simt că hormonii mei sunt echilibrați. EstroLux mi-a îmbunătățit calitatea vieții, funcționez mai bine, am mai puține probleme menstruale și am reușit să slăbesc mai ușor."

EstroLux – pentru un nivel de estrogen echilibrat în mod natural

Datorită acțiunii sale 3-în-1, EstroLux ajută la blocarea, dezactivarea și eliminarea excesului de estrogen. Formula pe bază de plante asigură o detoxifiere hormonală naturală și poate ajuta la restabilirea echilibrului hormonal:

  • Susține procesul de slăbire, în special în zona șoldurilor, coapselor și feselor
  • Ameliorează irascibilitatea, schimbările de dispoziție și disconfortul premenstrual
  • Ajută la relaxare și îmbunătățește somnul
  • Ajută în cazul problemelor cutanate de natură hormonală

Restabilește echilibrul și începe să te simți din nou tu însăți cu EstroLux - acum disponibil la un preț special!

*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site. Produsele noastre nu sunt destinate să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală sau afecțiune gravă. Menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos este importantă.

Produse pentru tine

FICAT
-66%
Preț special 59,90  RON Preț obișnuit 177,90  RON
Vezi produsul