image

Valentina: " Atacurile de foame au dispărut și am slăbit 8 kg*"!

Valentina a trecut prin momente foarte dificile. Starea ei de supraponderabilitate și faptul că era convinsă că nu se va putea însănătoși niciodată au aruncat-o într-o spirală din ce în ce mai adâncă:

Citește mai multe
image

Ioana, "Am slăbit într-o lună mai mult decât în 6 ani de diete și sport!"

Sunt Ioana și lucrez toată ziua la birou și blogger de călătorii cu jumătate de normă. Dinainte de a veni pandemia, m-am luptat constant cu dietele și regimul de masă.

Citește mai multe
image

Tina: "Cred sincer că UNDO Collagen Drink mă ajută enorm de mult!"

Tina, în vârstă de 61 de ani, este asistent social și, în prezent, are grijă de mama sa în vârstă de 96 de ani. Când are timp, Tina se bucură de lectură, meditație, petrece timp în compania prietenilor și se uită ocazional la un film sau la un serial. 

Citește mai multe
image

Secretul unui aspect tineresc? Toate aceste femei se bazează pe UNDO Collagen Drink!

Cine nu și-ar dori să își păstreze pielea sănătoasă, strălucitoare și părul și unghiile puternice din tinerețe? Dacă ar exista o baghetă magică pentru a readuce o parte din acea strălucire, am adăuga întregul stoc în coș!

Citește mai multe
image

Cum a reușit Martina să slăbească și să fie mai plină de energie

Martina este un designer de 32 de ani care a trecut printr-o perioadă dificilă. A început să ia anticoncepționale, s-a îngrășat și a fost foarte stresată. Atunci au început problemele ei legate de tiroidă.

Citește mai multe
image

Francesco: "Digestia mea este mai bună, am scăpat de balonare și am slăbit"

Francesco, un fizioterapeut care lucrează la un spital, a început recent să observe o creștere în greutate pe fondul restricțiilor impuse de carantină.

Citește mai multe