Toxinele accentuează acumularea grăsimilor

În ultimii câțiva zeci de ani, datorită industrializării masive dar și a unui stil de viață din ce în ce mai sedentar, problema toxinelor ce pătrund în organismul nostru a devenit din ce în ce mai gravă.  Chiar dacă organismul nostru are un sistem excretor bine pus la punct de eliminare a compușilor nocivi prin urină, fecale și transpirație s-a constat că el nu mai face față acestui exces de substanțe dăunătoare ce provin din mâncare, apă sau chiar aer.

image

În consecință se pare că există o conexiune semnificativă între încărcătura toxică a unei persoane și modul în care corpul este capabil să echilibreze zahărul din sânge și să metabolizeze colesterolul. Astfel, în timp, acest lucru poate duce la rezistența la insulină  și implicit la o stocare sporită de grăsime în organism.

Reducerea toxinelor din organism are impact direct asupra greutății.

De aceea este foarte important să iei o serie de măsuri împotriva acumulării toxinelor în organism după cum urmează:

Fă mișcare, cu cât ai o viață mai activă, cu atât corpul tău va fi mai relaxat și, implicit, cu mai puține toxine. Plus de asta, mișcarea încetinește procesul de îmbătrânire, te ține departe de stres și îți echilibrează hormonii. Nu uita sa faci exerciții fizice de cel puțin 2 ori pe săptămâna și să ieși zilnic la o plimbare.

Cumpără cât mai rar produse conservate. Chiar dacă pe ele scrie că sunt organice. Cel mai bun mod este să îți prepari în casă, măcar așa știi exact ce conțin.

Consumul de alimente proaspete fără aditivi. Elimină alimentele procesate care conțin aditivi, prăjelile, zahărul, alcoolul și cafeaua. Alimentele care au un continut ridicat de antioxidanti ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi, cei care influențează în mod negativ celulele și care au fost asociati cu apariția cancerului și a bolilor cardiovsculare

Respirația. Cu ajutorul respiratiei profunde va circula mai mult oxigen în organism. Oxigenul este unul dintre cele mai importante elemente nutritive din corpul uman.

Somnul. O noapte de odihnă bună este esentială pentru a repara și a restabili echilibrul din organism

Fibrele. Dacă nu avem unul sau mai multe scaune pe zi, toxinele se acumulează în tractul digestiv, și apoi sunt reabsorbite în fluxul sanguin. Și totuși, când consumăm fibre adecvate, această amenințare pentru sănătate este purtată în mod eficient in afara corpului.

Apa. Rinichii sunt unele dintre organele noastre principale de detoxifiere, adesea neglijate. Pentru a menține acest traseu curat și funcționabil, corpul are nevoie sa rămână hidratat de-a lungul zilei. Dacă urina ta nu este aproape limpede, există o șansă destul de mare ca să fii deshidratat. Băutul a cel puțin 200 ml de apă purificată pe zi este minimul recomandat, mai mult la detoxifiere.

Tu ce faci ca sa scapi de toxinele din organism? 

Soluția Sensilab: Detox în 10 zile

Combinația de suplimente alimentare în produsul 10-Days Detox ne permite detoxificarea eficientă și completă a corpului în doar 10 zile.

Acesta este un program de detoxificare în trei etape, care oferă un ghid practic pentru detoxificare, sfaturi prin e-mail și suplimente nutritive, care reglează metabolismul, elimină radicalii liberi, curăţă ficatul şi detoxifică tractul digestiv.

10-Days Detox se recomandă mai întâi de toate pentru cei care:

  • nu au urmat niciodată o cură de detoxifiere, 
  • în ultima lună au băut un pahar de alcool pe zi şi au mâncat multe alimente dulci şi grase, 
  • deseori stau treji până târziu după miezul nopţii, 
  • doresc să slăbească (dieta de detoxificare pregăteşte foarte bine corpul pentru slăbire),
  • au în general mese neregulate şi o digestie proastă,
  • se simt deseori obosiţi şi fără energie, şi în timpul nopţii nu dorm bine, 
  • au o piele impură şi obosită, unghii casante și păr lipsit de strălucire, ,
  • doresc să facă ceva bun pentru sine şi pentru sănătatea personală.