Vara aceasta vei purta fusta scurtă!

Te așteaptă cea mai bună și eficientă cură pentru această vară! Rochițele și fustele de vară vor face din nou parte din garderoba ta zilnică!

image

În această vară arată-ți picioarele, fii încrezătoare și seducătoare!

Îți promitem că așa va fi, deoarece am creat pentru tine pachetul de TOP pentru rochița ta de vară! Acest pachet conține 2 produse dovedite prins studii clinice că funcționează: WaterOUT și BootBurn Active.

Ingredientul activ din băutura Slimmium BootBurn Active este L-carnitina sub forma cea mai pură, testată clinic. Utilizatorii acestei băuturi au pierdut de 5 ori mai multă grăsime.

L-carnitina stimulează organismul în a utiliza propriile depozite de grăsime ca și sursă de energie. Această băutură va acționa chiar și atunci când îți faci activitățile uzuale zilnice.

BootBurn Active va avea efect maxim dacă o vei bea după masă, deoarece va accelera metabolismul și vei obține cea mai intensă ardere a grăsimilor.

Combină efectul băuturii BootBurn Active cu efectul drenant al băuturii Slimmium WaterOUT, care te va ajuta să elimini excesul de apă și să detoxifiezi organsimul. Băutura Slimmium WaterOut, cu doar un plic pe zi, te va ajuta să elimini excesul de apă din organsim, detoxifiezi corpul și să slăbești vizibil în câteva zile. WaterOut te va ajuta să reduci cu 27% circumferința taliei, gleznelor și a gmabelor.

Combinate, aceste 2 produse vor arde grăsimile, elimina excesul de apă din organsim, combate celulita și detoxifia!