VARA NU ESTE CEL MAI BUN SEZON PENTRU FICAT – MOTIVUL TE VA SUPRINDE

Știai că ficatul tău are și el viața lui? Zilnic crește și scade. Dar de ce? Citește mai departe pentru a afla.

image

Celulele ficatului sunt sensibile atât la ritmul circadian cât și la ciclurile de alimentație. Când nu mănânci, de exemplu noaptea, ficatul nu este activ. Dar ziua, când te alimentezi, își crește dimensiunea cu jumătate. Dacă vei consuma hrană noaptea, ficatul tău nu se va extinde deoarece pentru el nu este momentul potrivit.

FICATUL ÎN ORAR DE VARĂ

Dar, ce se întâmplă dacă stai treaz/ă până noaptea târziu și mânânci și bei? Vara această situație apare frecvent, ziua este mai lungă, serile sunt calde și te determină să ieși la terasă, să mănânci ceva bun, să bei o bere sau un cocktail răcoritor.

Dar din păcate toate acete obiceiuri încarcă ficatul șirestul organismului. Alimentarea la ore nepotrivite cauzează indigestii și încărcare cu toxine din cauza faptului că nu sunt sintetizate suficiente enzime digestive.

Este demonstrat prin cercetări că schimbările de ritm circadian cauzate de activități precum sunt schimbul de noapte, insomniile, ore târzii de somn sunt strâns legate cu sindromul metabolic, obezitatea și tipul 2 de diabet.

CE PUTEM FACE?

Deoarece vara ficatul nostru este suspus stresului mai mult decât iarna, este indicat să îl ajuți puțin. Pentru început redu numărul de escapade nocturne la maxim 2 nopți târzii pe săptămână.

Îți recomandăm să stimulezi regenerarea și fortifierea ficatului cu Hepafar Forte. Este un produs 100% natural, extrem de eficient, cu ingrediente demonstrate că funcționează:

  • Armurariu pentru protejarea, regenerarea și detoxifierea ficatului - în special forma de fosfolipide care oferă o eficiență superioară
  • Anghinare pentru digestie, producție de bilă și protecția celulelor ficatului
  • Vitamina E protejează împotriva stresului oxidativ
  • Extract din piper negru care crește absorbția

Formula specială din produsul Hepafar Forte face produsul superior față de alte produse de pe piață.