Wakame- alga de mare uimitoare care previne diabetul și arde grăsimile

Wakame este un ingredient adesea întâlnit în bucătăria japoneză. Este recunoscut ca fiind un bun diuretic și bogat în iod, magneziu, fier și calciu.

Pe lângă mineralele menționate anterior, alga conține cantități impresionate din vitamina B12.

image

Ce beneficii pentru sănătate aduce alga wakame:

Menține sănătatea oaselor

Calciul este mineralul esențial când vine vorba de protecția și duritatea oaselor. Nivelurile ridicate de calciu din alga wakame contribuie la o regenerare crescută a țesutului osos, iar astfel consumul acestei alge previne, printre altele, apariția osteoporozei.

Crește nivelul de energie

Magneziul este un mineral necesar pentru o bună funcționare a organismului. Wakame conțin un nivel ridicat de magneziu, fapt ce contribuie la un transfer de energie eficient în organism, fapt ce ajută organismul să producă și să utilizeze proteinele și reglează nivelul de hormoni.

Arde grăsimile

Wakame conține fucoxantina, o substanță activă care previne acumularea de grăsimi și de asemenea transformă grăsimile existente în sursă de în energie.

Luptă împotriva diabetului

Fucoxantina din alegele wakame are efect antidiabetic. Studiile efectuate de cercetorii japonezi au concluzionat faptul că algele wakame au abilitatea de a preveni diabetul și obezitatea prin combaterea rezistenței la insulină.

Reduce nivelul de colesterol

Fucoxantina ajută la stimularea producerii de colesterol bun în organism, DHA, care reduce nivelul de colesterol rău.

Menține sănătatea tiroidei

Wakame sunt bogate în iod, element cheie pentru o tiroidă sănătoasă și funcțională.

Consumarea algelor wakame ca și aliment devine uneori o provocare, atât din cauza prețului ridicat cât și din cauza disponibilității acestora sau a lacunelor în modul de preparare.  Atunci ce e de făcut? Cum putem beneficia de proprietățile acestor alge miraculoase?

Am pregătit pentru tine produsul ideal pentru slăbire cu alge wakame: AdipoBurn 

Conține pe lângă extractul de wakame alte 3 ingrediente active care stimulează arderea intensă a grăsimilor - pentru ca tu să elimini până la 50% din grăsimile nedorite din zona burții și să îți menții sănătatea!