Francesco: "Digestia mea este mai bună, am scăpat de balonare și am slăbit"

Francesco, un fizioterapeut care lucrează la un spital, a început recent să observe o creștere în greutate ca urmare a restricțiilor impuse de carantină.

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Francesco își descrie corpul ca fiind unul normal, mai degrabă musculos, dar închiderea sălii de sport în timpul izolării i-a afectat forma și starea generală de bine; Francesco a început să aibă probleme cu încrederea în sine și a realizat că nu se simțea bine în propria piele.

Inițial, a fost un pic sceptic...

A aflat despre ceaiul și capsulele Hepafar prin intermediul anunțurilor de pe Facebook: "La început am fost sceptic. M-a inspirat ambalajul pentru că mi s-a părut captivant. Apoi, citind ingredientele, m-am lăsat convins'.
Francesco folosește ceaiul Hepafar Liver Cleanse Tea și capsulele Hepafar Forte de șase luni și este fericit să constate că situația s-a îmbunătățit foarte mult. 

"Primele schimbări au apărut după doar 3 luni!"

'Digestia mea este mai bună, am scăpat de balonare și am slăbit. În plus, somnul meu s-a îmbunătățit, așa că mă simt cu adevărat odihnit dimineața, iar ceea ce este minunat este și faptul că mă simt mai confortabil în toate acele haine care înainte mă strângeau'.

Totul se rezumă la nivelul ficatului nostru

Practicarea insuficientă a exercițiilor fizice, așa cum a fost cazul lui Francesco, pe lângă stres, mâncărurile grele și alcoolul sunt doar câțiva dintre factorii care ne suprasolicită ficatul. Și cum un ficat supraîncărcat nu doare, nu facem nimic în privința asta! Cu alte cuvinte: prevenția este esențială! 

Ficatul îndeplinește peste 500 de funcții vitale, așa că este normal să îl protejăm cât mai bine! 

" Categoric voi continua să folosesc aceste suplimente!"

Întrebat despre cum i-au schimbat produsele viața în general, Francesco spune: "Mi-au îmbunătățit semnificativ viața. Le recomand cu tărie!


Pe baza studiilor Sensilab și a recenziilor clienților, și tu te poți aștepta ca produsele Hepafar să îți purifice organismul, să îți îmbunătățească nivelul de energie, să elimine toxinele și să îți revigoreze ficatul. 
Cu ingrediente naturale, ceaiul nostru din amestec de plante este un ajutor blând pentru ficat; ciulinul de lapte, ceaiul verde, rădăcina de brusture și păpădia sunt o combinație perfectă de ingrediente în lupta împotriva balonării, a excesului de grăsime, a nivelului scăzut de energie și a grăsimii din jurul burții. 


De 10 ori mai biodisponibil decât produsele similare 

Iar când vine vorba de Hepafar Forte, s-a dovedit științific că este de 10 ori mai biodisponibil decât alte produse similare! Acesta conține un fosfocomplex de silibină, o formă patentată de silibină din ciulinul de lapte care permite ficatului nostru să utilizeze ciulinul de lapte de până la 10 ori mai eficient. 
Dacă mai adăugăm la aceasta anghinarea, vitamina E și extractul de piper negru cu 95% piperină, ești pe drumul cel bun pentru menținerea unei funcții hepatice normale. 

Ți-e dor de cum erai înainte?

 

Dacă simți că este timpul să devi din nou ca înainte, mai sănătos, de ce să nu începi astăzi cu formulele noastre revoluționare? 
În plus, fiecare client primește un cadou - e-book-ul Sensilab, care este plin de sfaturi de sănătate, sfaturi nutriționale și rețete delicioase, astfel încât să poți adopta o abordare holistică pentru a deveni mai bun. 


*Disclaimer: Efectele produsului pot varia de la o persoană la alta și pot fi diferite de cele descrise pe site

*Rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de stilul de viață și starea de sănătate.

Produse pentru tine