Nina: „Mulțumită lui Hepafar, nivelul meu de colesterol s-a redus!”

Nina, în vârstă de 39 de ani, lucrează în domeniul logisticii, iar în urmă cu ceva timp, după mai multe verificări, a descoperit că are probleme de sănătate.

image

Colesterol ridicat, obezitate, acumulare de grăsime în jurul abdomenului, oboseală  - toate acestea au fost simptome care i-au luat puterea Ninei pentru a-și putea urmări activitățile zilnice și petrece timpul liber cu familia.

A crezut că este normal și că energia se va întoarce în mod natural, în timp.

„În timpul sarcinii m-am îngrășat 20 de kilogrameexplică Nina și subliniază că nu a mai avut niciodată probleme cu greutatea.

A încercat câteva diete, dar niciuna nu a funcționat. „După ce am slăbit câteva kilograme, m-am îngrășat de două ori mai mult”.  Greutatea ei o limita în viața de zi cu zi, era întotdeauna obosită , cu o dispoziție proastă și încrederea de sine la pământ.

Toate acestea au avut un efect negativ asupra ficatului său, ducând la creșterea nivelului de colesterol: „Chiar eram îngrijorată de nivelul colesterolului meu”.

Medicul i-a spus că, pentru a ține nivelul colesterolului sub control, va trebui să ia medicamentele pentru tot restul vieții: „Nu mi-a plăcut ideea de a consuma medicamente pentru totdeauna”, a mărturisit ea.

„Cu toate aceste simptome, am bănuit că ficatul meu este responsabil pentru aceste probleme."

Soluția

Nu a fost sigură cum să rezolve aceste probleme până când nu a primit un e-mail în care se prezentau efectele Hepafar. A decis să încerce!

Simptomele cele mai frecvente ale unui ficat suprasolicitat sunt: obosealănivel crescut de colesterolcreștere în greutate și acumulare de grăsime în jurul burții, precum și incapacitatea de a pierde în greutate.

Nina s-a recunoscut în aceste simptome și a decis să înceapă programul Hepafar după efectuarea analizelor de sânge, deoarece dorea dovezi solide că produsul funcționează. Rezultatele acelui test de sânge de dinainte nu au fost încurajatoare...

În ziua controlului, îi era frică

După ce a folosit Hepafar timp de o lună, Nina a făcut un alt test de sânge, temându-se că valorile ei nu s-au îmbunătățit. Cu toate acestea, a avut o surpriză foarte plăcută: nivelurile sale de lipide au revenit la normal. În afară de rezultatele sângelui, a observat și alte schimbări: a început să se simtă mai în formă, a pierdut câțiva centimetri în jurul talieișoldurilor și a slăbit.

Echilibrarea zahărului din sânge stimulează pierderea în greutate

Hepafar a făcut o mare diferență în viața mea. Mă simt bine și am mult mai multă energie. Sunt mai puțin obosită după muncă și sunt capabilă să fac toate lucrurile pe care le amânam din cauza lipsei de energie. Acum mă antrenez regulat și calitatea somnului meu s-a îmbunătățit, inclusiv digestia.”

Nina recomandă Hepafar!

„Recomand oricui se simte obosit și suprasolicitat. Mai ales celor care se luptă cu kilogramele în plus. Cred că un ficat curat și sănătos este baza pentru îmbunătățirea calității vieții și slăbirea cu succes. "

Curiozitate suplimentară:

Ficatul -  unul dintre cele mai importante organe din corpul nostru, efectuează peste 500 de reacții chimice diferite. Cea mai importantă funcție a sa este eliminarea toxinelor din organism.

Ficatul încărcat cu toxine  -  o afecțiune în care grăsimea se acumulează în ficat. Dacă ficatul este supraîncărcat și nu poate funcționa corect, poate duce la afecțiuni mai grave.

Ficatul și alcoolul  -  Consumul excesiv de alcool este a treia cauză principală a problemelor hepatice. O dietă dezechilibrată și un stil de viață sedentarobezitateanivelul ridicat de colesterol și trigliceride și rezistența la insulină sunt principalii factori care contribuie la problemele hepatice. O altă cauză frecventă este consumul regulat de medicamente (deoarece majoritatea medicamentelor sunt metabolizate în ficat).

Produse pentru tine