Sensilab folosește cookies pentru paginile sale web, care nu stochează date cu caracter personal. Este posibil ca unele cookies să fie deja instalate. Prin continuarea utilizării paginilor noastre, ești de acord cu utilizarea de cookies.
Primăvara aduce cu ea multe produse de orgine vegetală pline de minerale care sunt folositoare în procesul de detoxifiere. Natura face ceea ce știe mai bine!
Alimentele care ne ajută la detoxifierea de primăvară sunt de obicei...
Ușor de digerat
Alcaline
Cu conținut ridicat de apă
Bogate în fibre
Hrănitoare
Pline de antioxidanți
Bogate în substanțe anti-inflamatoare
Ce alimente trebuie să introduci în mendiul tău detoxifiant de primăvară
Lămâi- bogate în vitamina C ajută la transformarea toxinelor în substanțe solubile care pot fi eliminate mai ușor din organism
Spanac- bogat în substanțe antioxidante, anti-inflamatorii și anti-cancer
Ridichi- stimulează detoxifierea rinchiilor și a ficatului
Ananas- ajută la detoxifiere și tonifiere, este foarte benefic digetiei
Anghinare- este foarte benefică ficatului și vezicii biliare
Urzică- ajută al detoxifiere și întăresc ficatul, rinichii și glandele suprarenale
Ceai verde- bogat în antioxidanți, ajută la eliminarea toxinelor și la creșterea funcției ficatului
Fasole verde- este dierată foarte ușor și este bogată în proteine
Coriandru- are abilitatea de a îndepărta metalele grele din organism
Țelină- conține compuși anti-cancer și e bogată în fibre care ajută la digestie
Susan- este bogată în aminoacizi care ajută la funcționarea și detoxifierea ficatului și rinichilor
Curcuma- este un antioxidant și anti-inflamator puternic
Varză- activează funcția de detoxifiere a ficatului
Păpădia- rădăcina și frunzele sunt un foarte puternic detoxifiant pentru ficat
Citricele- bogate în vitamina C, stimulează refacerea celulelor ficatului
Sparanghel- reduce retenția de apă și contribuie la eliminarea toxinelor prin stimularea funcției renale