Da, pierzi mai mult păr toamna - cum să oprești acest proces?

Părul nostru are câteva funcții - cea mai simplă și mai evidentă este să ne protejeze de frig. Pe timp de vară și toamnă, avem nevoie de mai puțin păr. Adaugă la aceasta daunele provocate de soare și marea sărată, și obții un păr slăbit și fragil.

image

Toamna e sezonul căderii părului

Un studiu publicat în British Journal of Dermatology a demonstrat că căderea sezonieră a părului este absolut normală. Cercetătorii au analizat Google trends și au descoperit că oamenii intră în panica de a-și pierde părul cel mai mult în timpul verii și toamnei.

Shawn Kwatra (co-autor al studiului Google), profesor asistent în dermatologie, spune: „Căderea ușoară a părului pe timp de vară și toamnă este normală. Acest lucru este speculativ, dar din perspectiva evoluției, unul dintre rolurile părului este de a oferi căldură. Acest lucru ar fi mai puțin necesar în lunile de vară.”

Cât de mult e normal?

O persoană obișnuită pierde aproximativ de la 50 la 100 de fire de păr pe zi! Cu siguranță pare a fi foarte mult, dar nu este un motiv de alarmă. Acesta este ciclul normal de creștere. Aproximativ 90% din părul de pe cap este în ciclu de creștere - care durează între 2-6 ani. Părul de obicei cade atunci când ajunge la sfârșitul ciclului. Din fericire, nu se întâmplă totul simultan.

Dar dacă este oricum prea mult?

Dacă te mai îngrijorezi că pierzi prea mult păr, ar trebui să discuți mai întâi cu medicul tău pentru a exclude orice afecțiuni medicale. Stresul este, de asemenea, un factor major în căderea părului, precum și schimbările hormonale. Posibil ești doar deficient în nutrienții necesari.

Părul trebuie să fie hrănit din interior - asta îl va ajuta în perioadele grele. Unghiile și părul sunt compuse predominant din cheratină.

UNDO Nutrishine cu cheratină solubilă

Cheratina este o proteină care conferă structură, fermitate și elasticitate părului, unghiilor și stratului superior al pielii, oferind în același timp protecție. Dacă te gândești la suplimente - trebuie să știi că nu orice suplimente de cheratină vor fi potrivite. Deoarece corpul uman nu are enzimele necesare pentru digestia cheratinei, este necesar a fi utilizate suplimente pe bază de cheratină solubilă.

Capsulele Nutrishine conțin o inovație mondială: cheratina solubilă. Acesta merge direct acolo unde este cel mai mult nevoie de ea. De asemenea, am adăugat zinc pentru a oferi părului tău hrana de care are nevoie.

Nutrishine te va ajuta să regenerezi părul și unghiile și să recapeți strălucirea părului. De asemenea, te va ajuta să păstrezi părul acolo unde-i este locul - pe cap! Potrivit pentru toate tipurile de păr, atât pentru bărbați cât și pentru femei.