Arde intens grăsimile și modelează corpul

1+1 GRATIS

Colagenul- ce este și de ce avem nevoie de el

07.10.2020

Cu siguranță ai auzit de colagen și despre cât este de important este pentru organismul nostru, dar ce este colagenul? Ce face acesta? De ce avem nevoie de el? La toate aceste întrebări încercăm să îți răspundem în acest articol.

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină structurală pe care o regăsim în piele, articulații și țesutul conectiv. Colagenul este cea mai comună proteină în organismul uman, 35% din total de proteine este reprezentat de colagen. Colagenul este produs de niște celule specializate, numite fibroblaste, producția acestuia scade odată cu înaintarea în vârstă. Producția de colagen este afectată și de o dietă proastă, stres... Putem evita acest lucru printr-un stil de viață sănătos și o dietă bogată în precursori ai colagenului.

Ce face colagenul?

Colagenul poate forma structuri rigide, ca unele tipuri de oase, sau țesuturi moi sau elastice, care intră în compoziția cartilajelor și tendoanelor. Colagenul este parte structurală a pielii, părului și  unghiilor, asigurându-le elasticitatea.

Vitamina C este esențială în producția de colagen, de aceea, un consum constant de vitamina C (din alimente sau din suplimente alimentare) este necesar pentru ca sinteza de colagen.

De unde se poate lua colagen prin alimentație?

Picioarele de pui (ghearele), unghiile de porc  și alte ”ciudățenii” care fierte pentru mult timp la temperturi scăzute se transformă în gelatină. Strămoșii noștrii consumau animalele de la cap la coadă, astfel dieta lor era bogată în gelatină. Gelatina, în momentul digestiei se transformă în aminoacizi care se utilizează de către organsim în producția de colagen.

De ce să aleg un supliment alimenatar?

Suplimentele alimentare care aduc aport de colagen în alimentație sunt esențiale, deoarece de cele mai multe ori nu putem aduce aportul suficient de colagen doar prin dietă.

Unul dintre cele mai puternice produse de pe piață cu colagen este UNDO Collagen Drink, care conține o combinație unică de colagen marin hidrolizat cu rată ridicată de absorbție, acid hialuronic și vitamina C. 

UNDO Collagen Drink 1+1 GRATIS

Combate semnele îmbătrânirii cu acid hialuronic și colagen . Aspect mai tânăr, piele, păr și unghii sănătoase în doar 2 luni! .

UNDO Collagen Drink 1+1 GRATIS -50%

Pret normal: 218,00 RON

Prețul tău: 109,00 RON

× Închide

Consumul regulat de UNDO Collagen Drink stimulează producția naturală a colagenului. Pielea devine mai elastică și mai felxibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse.