Cum luptă culorile împotriva îmbătrânirii?

Din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să găsească elixirul tinereții... tratamente complicate, amestecuri dubioase, mâncăruri dezgustătoare... Dar soluția este mult mai simplă decât ai crede și se află lângă noi: mâncarea atent selecționată.

image

Ai încredere în culori și încetinește procesul de îmbătrânire- aceste 6 alimente te vor face tânără din nou!

Sfecla împotriva îmbătrânirii

Colorează-ți mâncarea și salatele cu sfelcă roșie și privește cum magia se întâmplă!

Sfecla roșie are proprietăți detoxifiante și antioxidante

Afinele au grijă de tine

Nu te veți mai simți niciodată îmbătrânită din cauza ridurilor premature!  Adaugă în alimentația ta afine și lasă-le să oprească procesul de îmbătrânire.

Afinele sunt bogate în antioxidanți care stopează deteriorarea pielii și previne degradarea celulară.

Avocado pentru pielea fină

Colorează-ți farfuria cu avocado dacă vrei să ai o piele fină și hidratată. Uleiurile din avocado întăresc pielea și o fac mai elastică și rezistentă la procesul de îmbătrânire.

Lămâia îndepărtează ridurile de pe obraz

Se pot prepara multe măști pe bază de lămâie, dar consumarea ei ca atare este un factor important în lupta împotriva a multor boli.

Lămâile sunt bogate în  vitamina C de calitate și sunt bine cunoscute ca fiind protectori împotriva diverselor afecțiuni.  De asemena vitamina C este foarte importantă în lupta împtriva ridurilor deoarece stimulează producerea de colagen.

Morcovul fă-l parte din farfuria ta

Morcovul este bogat în beta-caroten și ar trebui să facă parte din meniul tău zilnic dacă vrei să ai o piele sănătoasă.

Beta-carotenul se transformă în organism  în vitamina A, vitamină necesară pentru a menține o piele sănătoasă și strălucitoare.

Tomatele te protejează împotriva radicaliilor liberi

Tomatele sunt bogate în lycopen, o substanță care previne apariția procesolr degenerative de la nivelul pielii și o menține hidratată.

Sensilab vine în întâmpinarea nevoilor tale cu un produs natural 100% UNDO Collagen drink, care conține o combinație unică de colagen marin NatiCol®, acid hialuronic, vitamina C și aroma naturala[de afine. factori importanți pentru sinteza colagenului. 

Consumul regulat de UNDO Collagen drink stimulează producția naturală a colagenului. Pielea devine mai elastică și mai felxibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse.