Cum să eviți efectul yo-yo

De cele mai multe ori nu este foarte dificil să ții o dietă. Mai dificil este să te menții la greutatea obținută după ce ai slăbit. 

image

Află ce trebuie să faci pentru a evita fluctuațiile de greutate adică efectul Yo-Yo.

Bea 2 litri de apă plată zilnic.

Consumul de lichide te va ajuta să elimini mai repede toxinele din organism.  Apa hidratează organismul, este necesară pentru absorbția nutrienților, pentru digestie, excreție și menținerea temperaturii constante a corpului. Dacă nu vei bea suficiente lichide nu vei câștiga lupta cu kilogramele în plus.

Nu sări peste mese!

Respectarea unui program de trei mese zilnic, la ore fixe, este foarte important. Aceasta este o cale foarte ușoară de a ține sub control secreția de insulină, apetitul, producția de radicali liberi, și nu în ultimul rând un mecanism excelent care nu lasă metabolismul să lenevească.

Privilegiază proteinele.

Dacă vei consuma mai multe proteine la fiecare masă vei întări musculatura.  Acestea sunt mai greu digerate și mențin cantitate de zahăr din sânge la un nivel normal, prevenind foamea. O alimentație bogată în carne slabă, soia, ouă este indispensabilă pentru a evita regresiunea mușchilor.

Practică sport în mod regulat.

Activitatea fizică este foarte importantă în curele de slăbire, însă ea nu trebuie să înceteze imediat ce ai slăbit. Exercițiile fizice nu te ajută doar să pierzi din kilograme, ci să înlocuiești grăsimea cu masa musculara. Practicarea lor cu regularitate te va ajuta să-ți menții sănătatea și greutatea normală pe tot parcursul vieții.

Evită să consumi glucide după ora 17.

Zaharurilor și carbohidrații sunt cele mai periculoase pentru ca îngrașă cel mai mult. Totuși, un organism sănătos are nevoie și de glucide pentru a funcționa corect, însă acestea trebuie consumate în cantități moderate.

În concluzie, efectul Yo-Yo poate fi evitat cu succes dacă vei respecta regulile amintite mai sus. Ai încredere în tine, fii ambițioasă și te vei menține într-o formă de invidiat pentru mult timp de acum încolo. 

Cea mai rapidă dietă este cea care duce la o pierdere vizibilă în greutate în mod cât mai natural și în timp nu apare efectul “boomerang”. 

De aceea cu ajutorul pachetului Adio Kilograme, vei rezista mai ușor tentațiilor culinare, în plus efectele vor fi vizibile într-un timp cât mai scurt astfel vei fi motivat să continui lupta cu kilogramele.

Beneficiile produsului

  • 100% natural.
  • Stimulează ”hormonul slăbirii”- adiponectina, cu ajutorul căruia se accelerează arderile de grăsime
  • Încurajează eliminarea lichidelor din organism
  • Suprimă pofta de mâncare 
  • Accelerează metabolismul și stimulează digestia
  • Contribuie la reglarea greutății
  • Previne umflarea picioarelor, mâinilor și a feței
  • Efectele sunt vizibile rapid