Cum slăbește mersul pe jos

Mersul pe jos este unul dintre cele mai sigure exerciții fizice pe care le poți face. În funcție de cât de des mergi pe jos poți reuși să pierzi cel puțin jumătate de kilogram pe săptămână. Gândește-te, în mai puțin de 5 luni luni poți pierde cel puțin 10 kilograme fără a merge la sală și fără înfometare.

image

Mersul pe jos te ajută de asemenea să îți tonifici mușchii și să îți îmbunătățești starea de sănătate. Odată ce te vei obișnui să faci plimbări, îți garantez că îți acest lucru va intra în rutina ta zilnică.

Cum să slăbești mergând pe jos?

Numărul de calorii pe care le arzi mergând pe jos depinde de greutatea ta corporală și de distanța pe care o parcurgi. În medie, dacă dacă parcurgi 6 km/h poți cu siguranță să arzi 400 calorii/h.

Dar nu te speria, nu este nevoie să mergi pe jos 6 km, poți să mergi și distanțe mai scurte, și nu uita că mersul pe jos poate fi parte a activităților tale zilnice:

  • Mergi la muncă pe jos dacă este posibil
  • Dă-te jos din autobuz mai devreme și restul distanței parcurge-o pe jos
  • Parchează mașina mai departe decât destinația unde vrei să ajungi și mergi pe jos restul distanței
  • Alege scările în locul liftului

Cum să faci plimbările interesante?

  • Schimbă traseele, dacă vei merge tot timpul pe aceeași rută te vei plictisi
  • Dacă ești singură poți să asculți în căști muzica ta preferată
  • Nu te speria de frig, îmbracă-te bine și ieși la plimbare
  • Invită să te însoțească membrii familiei sau prietenii

Cum să te plimbi?

Toată lumea știe să se plimbe, nu este nevoie de intrucțiuni și tehnici speciale. Totuși în timpul plimbărilor încearcă să îți ții bîrbia ridicată, să nu mergi cu capul aplecat, iar privirea să fie ațintită la circa 4 metri în față.

Cât de des să te plimbi?

Poți începe prin a te plimba 3 zile pe săptămână  câte 15-20 minute. Apoi crești gradual până ajungi să mergi pe jos aproape în fiecare zi, câte 30-60 de minute.

Efectele oricarui tip de mișcăre fizică pot fi amplificate de suplimente alimentare 100% naturale special create pentru tine și nevoile tale.

Produse pentru tine

CONTROLUL POFTELOR
-67%
Preț special 125,90  RON Preț obișnuit 381,14  RON
Vezi produsul
PĂR ȘI PIELE
-54%
Preț special 124,99  RON Preț obișnuit 268,99  RON
Vezi produsul